Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το χωρισμό της και το ποστ είναι σπαρακτικό: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει»
Showbiz

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το χωρισμό της και το ποστ είναι σπαρακτικό: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει»

Ποιος θα το περίμενε πως αυτός ο δυνατός έρωτας θα έληγε τόσο σύντομα και τόσο άδοξα! Κι όμως συνέβη, Μαριάννα Κάρα και Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του House Of Fame, δεν είναι πια μαζί!

Γνωρίστηκαν στο reality, ερωτεύτηκαν, καβγάδισαν μπροστά στις κάμερες, τα ξαναβρήκαν και μετά το τέλος του παιχνιδιού, έζησαν τον έρωτά τους αλλά ήρθε ο χωρισμός.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Μαριάννα, με ένα ποστ που δείχνει ξεκάθαρα πόσο την έχει πληγώσει αυτός ο χωρισμός, για τον οποίο, όπως φαίνεται από την ανάρτηση ευθύνεται ο νεαρός τραγουδιστής.

Ο Στέφανος ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Όσο για τη σχέση του με τη Μαριάννα, ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη πρόσφατα αποκάλυψε:

«Το κλικ με τη Μαριάννα έγινε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήταν στο δωμάτιο που περιμέναμε πριν μπούμε στο σπίτι. Και έβλεπα τα μάτια της πίσω από τη μάσκα. Και λέω “ώπα, μπλέξαμε εδώ τώρα”. Είμαστε μικροί σε ηλικία. Είμαστε 22 χρονών. Αλλά ήταν πολύ ώριμη και πολύ σταθερή στις απόψεις της.

Η σχέση μας έξω από το παιχνίδι είναι πιο έντονη μπορώ να πω. Τώρα που είμαστε μόνοι μας έχουμε το σπίτι μας, τον ελεύθερο μας χρόνο, περνάμε πιο ωραία» είπε ο νεαρός νικητής του House Of Fame. Τελικά η απόφασή του ήταν διαφορετική από αυτό που περιέγραφε.

Δες πώς το ανακοίνωσε η πρώην αγαπημένη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved