Αθηνά Οικονομάκου: Παραμυθένιο το δωμάτιο της μικρής Sienna – Tα ιδιαίτερα χρώματα και η διακόσμηση
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Παραμυθένιο το δωμάτιο της μικρής Sienna – Tα ιδιαίτερα χρώματα και η διακόσμηση

Ούτε ροζ, ούτε λευκό αλλά ένα υπέροχο έντονο κεραμιδί, είναι το χρώμα που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για κάνει το δωμάτιο της μικρής Sienna ξεχωριστό και πανέμορφο.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στα stories της μια θαυμάσια φωτογραφία με το τέλεια διακοσμημένο παιδικό δωμάτιο.

Μια υπέροχη ταπετσαρία κοσμεί τον τοίχο δίπλα στο παράθυρο ενώ τα έπιπλα είναι το κάτι άλλο!

Ο ερχομός της κόρης της ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Μπορεί ακόμη η Αθηνά να μην έχει φύγει για διακοπές με τον μικρό Μάξιμο, ωστόσο οι ώρες στο σπίτι κυλούν με χαρά και είναι γεμάτες ευτυχία.

Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνουμε εμείς από τις φωτογραφίες και τα stories που μοιράζεται η ηθοποιός με τους followers της.

Δες στη gallery την παραμυθένια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

«Νιώσαμε ευτυχία, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Ήταν πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τη γέννηση του Μάξιμου καθώς στο πρώτο μου παιδί δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Είχα κουραστεί πολύ από τον πολύωρο και επώδυνο τοκετό. Αντίθετα, με τη μικρή, επειδή γνώριζα τη διαδικασία και τις δυσκολίες, ένιωσα ολοκλήρωση. Επιπλέον, ο τοκετός ήταν πιο εύκολος και δεν πόνεσα τόσο.

Ήμουν πολύ πιο δυνατή και κατανοούσα τη συνθήκη. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, σταμάτησε να κλαίει και ηρέμησε αμέσως. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά μας! Με τον Φίλιππο κλάψαμε από χαρά μόλις την είδαμε και το ζήσαμε λεπτό προς λεπτό όπως το ονειρευόμασταν. Ο πατέρας της έκοψε τον ομφάλιο λώρο και ήταν όλα μαγικά.», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved