Φαίη Σκορδά: Έχετε αναρωτηθεί πόσο ύψος έχει και ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Έχετε αναρωτηθεί πόσο ύψος έχει και ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση αλλά ομορφιά, άψογη σιλουέτα και κομψότητα απαιτούν θυσίες στο πέρασμα των χρόνων. 

Και παρά το γεγονός ότι είναι προικισμένη από το DNA να διαθέτει καλό μεταβολισμό και να μην παίρνει εύκολα κιλά, όμως δεν είναι και πολύ εύκολο όταν δεν γυμνάζεσαι και καθόλου.

Επειδή λοιπόν η Φαίη Σκορδά ξέρει καλά πως η ομορφιά απαιτεί και θυσίες, κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρείται.

Με ύψος 1,76 μ. και βάρος 60 κιλά, το οποίο και ελέγχει συχνά προκειμένου να μην ξεφεύγει και αρχίσουν να συσσωρεύονται τα κιλά η Φαίη Σκορδά ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για να αθλείται. Μπορεί να μην είναι φανατική της γυμναστικής και να μην επιζητά γυμνασμένους κοιλιακούς και μυς όμως όταν έχει χρόνο τον αφιερώνει για να τρέξει δίπλα στη θάλασσα στη Βουλιαγμένη όπου ζει με τα παιδιά της ή να κάνει ασκήσεις γυμναστικής που θα τη βοηθήσουν να διατηρηθεί σε φόρμα.

Σε ό,τι αφορά τέλος της διατροφή της, η Φαίη Σκορδά αν και δεν είναι "τρελή" με το συγκεκριμένο θέμα, προσέχει στην καθημερινότητά της να τρέφεται σωστά και ισορροπημένα. Λόγω χοληστερίνης, αποφεύγει το κόκκινο κρέας όμως δεν μπορεί να αντισταθεί σε ζυμαρικά και παγωτό.

Ξέρει όμως πως η υπερκατανάλωση δεν κάνει ποτέ καλό και έτσι απολαμβάνει τα αγαπημένα της φαγητά σε ειδικές περιστάσεις. Σύντομα όμως επιστρέφει στην ισορροπημένη διατροφή της καθώς... προσέχει για να έχει!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved