Ντάνος-Σπαλιάρας: Κάποτε ήταν κολλητοί αλλά πλέον δεν έχουν καμία επαφή!
Showbiz

Ντάνος-Σπαλιάρας: Κάποτε ήταν κολλητοί αλλά πλέον δεν έχουν καμία επαφή!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έριξε «βόμβα» με την αποκάλυψη που έκανε. Όλοι νομίζαμε ότι με το Ντάνο ήταν κολλητοί αλλά τελικά δεν έχουν εδώ και καιρό καμία επαφή. 

Ευθύς όπως πάντα ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίαζει το φετινό "Survivor", απαντά στο αν θα πήγαινε ξανά και αποκαλύπτει αν έχει κρατήσει επαφή με τα παιδιά που ήταν μαζί.

Διαβάστε όσα είπε...

Πώς σου φάνηκε το φετινό "Survivor";

Το φετινό "Survivor" είδαμε ότι ο κόσμος το αγκάλιασε. 'Ηταν το πιο πετυχημένο μετά το... δικό μας, από άποψη τηλεθέασης. Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η καραντίνα. Η διαφορά είναι ότι στο δικό μας ο κόσμος είχε εστιάσει περισσό­τερο στα αγωνίσματα και λιγότερο στην καθημε­ρινότητα.

Ποιος θα ήθελες να είχε νικήσει;

Δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιον αγαπημένο παίκτη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πραγμα­τικά πολύ απρόβλεπτο. Νομίζω ότι τα παιδιά που ξεχωρίζουν, είναι αυτά που τα πάνε καλά στα αγωνίσματα.

Το ειδύλλιο Μαριαλένας - Σάκη πώς σου φαίνεται; Πιστεύεις ότι έγινε για λόγους τηλεθέασης;

Νομίζω πως είδαν ότι δεν δημιουργείται κάτι ερωτικό στο "Survivor" τα τελευταία χρόνια, οπό­τε μάλλον αποφάσισε η παραγωγή να βάλει ένα ζευγάρι έτοιμο. Σου λέει τέσσερα χρόνια κανείς δεν τα φτιάχνει με κανέναν, κάτσε να βάλουμε εμείς ένα έτοιμο ειδύλλιο.

Θα ξαναπήγαινες στο παιχνίδι, αν σου δινό­ταν η ευκαιρία;

Θα το συζητούσα να ξαναπάω στο "Survivor" σίγουρα. Ανάλογα και με το τι θα έκανα επαγ­γελματικά εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα ερχόταν η πρόταση.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ο κόσμος σε γνώ­ρισε πιο καλά και σε αγάπησε. Είσαι αυτό που βλέπαμε εκεί;

Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Ωστόσο νομίζω πως κάπως έτσι θα είμαι λογικά (γέλια).

Κρατάς επαφή με τα παιδιά που ήσασταν μαζί;

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα με τα παιδιά μετά το παιχνίδι. Νομίζω μας έφαγε η καθημερινότη­τα. Τρέχουμε όλοι με δουλειές, μένουμε και σε μεγάλες αποστάσείς. Εγώ μένω Νότια, ενώ τα περισσότερα παιδιά βόρεια. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχω μείνει πολύ καιρό στο εξωτερικό, οπότε μοιραία χάνεσαι. Να σκεφτείς ότι γενικό­τερα έχω απομακρυνθεί με τις παρέες μου γι' αυτόν τον λόγο.

Ούτε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κρατήσατε επαφή;

Όχι δυστυχώς λείπω πολύ! Χαθήκαμε...

Πες μου μια στιγμή που θυμάσαι πάντα από την περίοδο εκείνη.

Η πιο δυνατή στιγμή για εμένα στο "Survivor" ήταν, όταν από τους διάσημους πήγα στους μαχητές και έπαιξα τον πρώτο αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Ένιωθα ότι ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου και ήθελα αυτή τη νίκη όσο τίποτα. Για εμένα ήταν το πιο σημαντι­κό παιχνίδι και ευτυχώς κατάφερα και το κέρδισα με αντίπαλο τον Κοκκινάκη.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved