Σία Βοσκανίδου: Ριζική αλλαγή για το κορίτσι του The Bachelor! Δείτε το νέο τη λουκ!
Showbiz

Σία Βοσκανίδου: Ριζική αλλαγή για το κορίτσι του The Bachelor! Δείτε το νέο τη λουκ!

The Bachelor: Το κορίτσι με τα μακριά μαύρα μαλλιά και την πληθωρική προσωπικότητα που γνωρίζατε, να το ξεχάσετε! Γιατί η Σία Βοσκανδίου πλέον είναι μία άλλη!

Θυμάστε τη Σία που κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού της με τον περιζήτητο εργένη Παναγιώτη Βασιλάκο είχε σηκωθεί πάνω, έτρεχε από εδώ και από εκεί με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και φώναζε "είμαι ερωτευμένη, είμαι ερωτευμένη";

Η Σία λοιπόν η οποία πλέον ασχολείται με το τραγούδι είπε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποκτώντας ένα τελείως διαφορετικό λουκ σε σχέση με αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

Η νεαρή καλλονή με την ψιλόλιγνη σιλουέτα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις πλέον από μελαχρινή έγινε... κοκκινομάλλα.

Η Σία Βοσκανίδου έβαψε τα μαλλιά της κατακόκκινα και ομολογουμένως το νέο χρώμα στα μαλλιά της πάει πολύ.

Από μελαχρινή εντυπωσιακή κοπέλα μετατράπηκε σε μία μυστηριώδη κοκκινομάλλα και φυσικά τα σχόλια στο instagram με το που ανέβασε τις πρώτε φωτό με το νέο της λουκ, πήραν... φωτιά!

Να θυμίσουμε ότι η Σία Βοσκανίδου ήταν μία από τις μεγάλες "αντιπάλους" της τελικής νικήτριας του The Bachelor, της Νικολέτας Τσομπανίδου η οποία και κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Από τότε βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός και έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Η Νικόλ έχει χωρίσει από τον Παναγιώτη, είναι και οι δύο ελεύθεροι και ωραίοι και δεν αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο και στη ζωή της Σίας η οποία προς το παρόν κρατάει καλά κρυμμένη την προσωπική της ζωή.

Δείτε φωτογραφίες της Σίας με το νέο της λουκ παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved