Γιάννης Σπαλιάρας: «Μου λείπει μια σχέση από τη ζωή μου»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Μου λείπει μια σχέση από τη ζωή μου»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά για την πιο σημαντική απώλεια που είχε ως τώρα, για το πώς φαντάζεται τη γυναίκα της ζωής του και για το τι τον κάνει ευτυχισμένο.

Πώς βιώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας την απώλεια του πατέρα του; Tι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή του μοντέλου και ηθοποιού; Τι περιμένει από το φετινό καλοκαίρι;

Δείτε παρακάτω όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας...

Βίωσες την απώλεια του μπαμπά σου. Τι σου λείπει από εκείνον;

Σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου. Παρότι σε λίγο μπαίνουμε στην πέμπτη χρόνια που τον έχω χά­σει, πραγματικά το νιώθω σαν να έγινε χτε;. Μόνο όσοι έχουν ζήσει κάποια τέτοια απώλεια μπορούν να καταλάβουνε, καλώς ή κακώς. Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου, πολλοί άν­θρωποι έχουν βιώσει τέτοια απώλεια. Ωστόσο ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που κλείνω μια συμφωνία ή μου έρχεται μια επαγγελματική επιτυχία, είναι πάντα η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου. Μου λείπει πάρα πολύ. Ευτυχώς πρόλαβα και του τα είπα όλα πριν «φύγει». Ελπίζω να καμαρώνει για εμένα, έστω κι από μακριά...

Έχεις πληγωθεί πολύ από έρωτα;

Ναι, έχω πληγωθεί πολύ. «Έχω πέσει πάτωμα», πράγμα που δεν πιστεύω ότι είναι κακό. Οι άν­θρωποι που ερωτεύονται έχουν πονέσει κιόλας. Πολύ οδυνηρό. Αλλά από το να είμαι ένας άνθρωπος αναίσθητος που δεν νιώθει τίποτα, χαί­ρομαι που μπορώ και ερωτεύομαι ακόμα.Εστω κι αν αυτό στο τέλος, αφήνει μια βαθιά πληγή.

Πώς φαντάζεσαι τη γυναίκα της ζωής σου;

Γενικά οι γυναίκες που έχω ερωτευτεί ήταν πολύ διαφορετικές για να σου πω την αλήθεια. Κάθε φορά με τραβάνε διαφορετικά πράγματα σε έναν άνθρωπο. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι έχω κάποια στάνταρ. Δεν με νοιάζει δη­λαδή να είναι ψηλή, γυμνασμένη, ξανθιά ή κάτι τέτοιο. Αυτό όμως που μου αρέσει είναι να είναι ανεξάρτητη, με χιούμορ και σίγου­ρα να μην είναι δήθεν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητάω σε μια κοπέλα, πόσο μάλλον αν θα είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Πες μας κάτι που δεν ξέ­ρουμε για εσένα.

Είμαι πολύ ανυπόμονος. Δεν έχω καθόλου υπομονή και αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό μου. Από την άλλη, νομίζω πως είμαι και πολύ δοτικός άνθρωπος όσον αφορά τους φίλους μου αλλά και τις σχέσεις μου.

Έχεις μετανιώσει για κάτι στη ζωή σου;

Δεν μετανιώνω να σου πω την αλήθεια για ό,τι κάνω. Παρόλο που γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ αυθόρμητος, δεν μετανιώνω για πράγ­ματα που έχω επιλέξει να κάνω.

Τι σου λείπει;

Μια σχέση από τη ζωή μου.

Τι σε κάνει ευτυχισμένο;

Μετά από μια δύσκολη επαγγελματική μέρα, να βγω για φαγητό με τους φίλους μου. Ένα χαλαρωτικό δείπνο με την παρέα μου με κάνει ευτυχισμένο.

Τι αγαπάς πιο πολύ στη ζωή σου;

Την οικογένειά μου και τη γάτα μου.

Τι θέλεις να σου φέρει το φετινό καλοκαίρι;

Θέλω να είμαι υγιής όπως κι όλος ο κόσμος. Να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και να έχω δουλειά. Αυτά εύχομαι για όλους μας!

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved