Μάρω Λύτρα: Στα πενήντα της εμφανίζεται με μαγιό και εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της!
Showbiz

Μάρω Λύτρα: Στα πενήντα της εμφανίζεται με μαγιό και εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της!

Η Μάρω Λύτρα τον περασμένο Νοέμβριο έκλεισε τα 50 της χρόνια αλλά αποδεικνύει πως τελικά η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 

Γιατί απλά το κορμί της δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που τη γνωρίσαμε στο Fame Story 2, όταν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Παρ' όλο που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στον Καναδά και η δουλειά της δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο αφού είναι νοσηλεύτρια, δεν ξεχνά ποτέ τη μεγάλη της αγάπη, που είναι το τραγούδι και μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι της με τίτλο «Greece».

Στο Instagram μάλιστα μας έδωσε μια γεύση από το βίντεο κλιπ, όπου την είδαμε με ένα αποκαλυπτικό τοπ, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Μάρω Λύτρα εμφανίζεται στο κλιπ με κομψό μαύρο ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της καθώς η ίδια δείχνει να προσέχει πολύ και τι τρώει και γυμνάζεται συχνά.

Σίγουρα λοιπόν, η εικόνα της δεν αντιστοιχεί σε μία γυναίκα 50 χρονών αλλά σε κάποια άλλη πολύ μικρότερη που σημαίνει πως όταν προσέχεις τον εαυτό σου και είσαι συνεχώς σε εγρήγορση, καταφέρνεις να κερδίσει το στοίχημα με τον χρόνο.

Και η Μάρω Λύτρα σίγουρα είναι μεγάλη νικήτρια σε αυτό το στοίχημα καθώς όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στο βίντεο κλιπ, είναι μία κούκλα.

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved