Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το πραγματικό ταλέντο φαίνεται στο θέατρο»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το πραγματικό ταλέντο φαίνεται στο θέατρο»

Στο αν υπήρχε αξιοκρατεία στο θέατρο απάντησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αλλά και στο αν ξεχωρίζει κάποιον από τους νέους ηθοποιούς.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στο χώρο του θεάτρου τόσο ως ηθοποιός αλλά και ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Ο ίδιος μίλησε για το πώς βλέπει σήμερα τον χώρο του θεάματος, για το αν έχει ξεχωρίσει νέους ηθοποιούς για το ταλέντο τους, ενώ μίλησε για τις συνεργασίες που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

-Υπήρχε αξιοκρατία τότε; Τώρα πώς τα βλέπετε τα πράγματα στον χώρο του θεάματος;

Υπήρχε αξιοκρατία, γιατί όλοι όσοι πέρασαν από εκείνη την εποχή είχαν ταλέντο, κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο, αφού όλοι είχαν εδραιωθεί αρχικά από το θέατρο. Το πραγματικό ταλέντο φαίνεται στο θέατρο, γιατί εκεί δεν μπορείς να κρύψεις τις αδυναμίες της ερμηνείας σου. Από τότε που ήρθε η τηλεόραση στην Ελλάδα, ισοπεδώθηκαν όλα. Έχει τύχει να δω ηθοποιούς σε κάποια τηλεοπτική σειρά και να πω πως είναι ταλαντούχοι και όταν τους είδα από κοντά στο θέατρο να απογοητευτώ. Στην εποχή μας δεν υπάρχει αξιοκρατία. Άμα είσαι εμφανίσιμος, σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες απ' ό,τι αν είσαι ταλαντούχος! Φυσικά όλα κρίνονται στη διάρκεια που θα παραμείνεις μέσα στον χώρο. Από εκεί κρίνεται ποιος αξίζει και ποιος όχι!

- Εχετε ξεχωρίσει κάποιον από τους νέους ηθοποιούς για το ταλέντο του;

Επειδή δουλεύω πάρα πολύ, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να παρακολουθήσω πολλά στην τηλεόραση. Σίγουρα, από ελάχιστα που έχω καταφέρει να δω, υπάρχουν κάποιοι νέοι ηθοποιοί που φαίνεται να ξεχωρίζουν ερμηνευτικά. Αν όμως δεν τους δω στο θέατρο, δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα σε αυτή την ερώτηση!

- Υπάρχει κάποια συνεργασία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Όχι! Δεν ξεχωρίζω κάποια συνεργασία, γιατί η καθεμία έχει να μου προσφέρει και να μου θυμίζει κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη. Κάθε άνθρωπος έχει να μας δώσει κάτι, από το «μεγαλύτερο» όνομα, μέχρι και τον πιο νέο ηθοποιό. Απολαμβάνω όλες μου τις δουλειές, με μοναδικό τρόπο την καθεμία! Σίγουρα θα τις θυμάμαι όλες!

- Τα μελλοντικά σας σχέδια ποια είναι;

Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδεία περίπου για 40 μέρες, με την παράσταση «Παγίδα». Πιστεύω ότι ο κόσμος θα την απολαύσει ιδιαίτερα, διότι μέχρι το τέλος έχει πάρα πολλές ανατροπές. Σκέψου είναι 60 περίπου σελίδες το σενάριο και η αποκάλυψη γίνεται στην τελευταία! Επίσης τηλεοπτικά θα είμαι στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ και το χειμώνα, αν μας το επιτρέψει η κατάσταση με τον ιό, θα είμαι στο θέατρο «Ζήνα», όπου ήταν να είμαστε από πέρυσι, αλλά λόγω της πανδημίας έκλεισαν όλα και δεν προλάβαμε... Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους μας!

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved