Αναστασοπούλου: Από μαλλί ραπουνζέλ μέχρι α λα γκαρσόν! Οι αλλαγές της δίνουν έμπνευση για νέα look
Showbiz

Αναστασοπούλου: Από μαλλί ραπουνζέλ μέχρι α λα γκαρσόν! Οι αλλαγές της δίνουν έμπνευση για νέα look

Είναι ένα κορίτσι που σίγουρα δεν φοβάται τις αλλαγές και το έχει αποδείξει πολλάκις. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της μέσα σε ένα χρόνο.

Μετά την απώλεια των κιλών, αποφάσισε να κάνει και μια σούπερ αλλαγή στα μαλλιά της, ριζική θα έλεγε κανείς αφού τα έκοψε κοντά και της πάει πολύ!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Πηνελόπη Αναστασόπουλου κάνει μια τόσο extreme αλλαγή στα μαλλιά της, ωστόσο όλες τις προηγούμενες φορές «πείραζε» μόνο το χρώμα αφού έχει δοκιμάσει διάφορες αποχρώσεις από το καστανό που είναι πολύ κοντά στο φυσικό της, πολλές αποχρώσεις του κόκκινού έχοντας βέβαια καταλήξει στο υπέροχο ξανθό που έχει τώρα.

Δες τις αλλαγές στα μαλλιά της στη gallery

Όσο για την μεγάλη αλλαγή στο κορμί της; Ειδικά το φετινό καλοκαίρι είναι αγνώριστη αφού μετά την απώλεια έχει μείνει μισή.

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά πριν καιρό και φαίνεται πως μετά ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής αλλά και άσκησης όχι μόνο τα διατήρησε αλλά έχασε και κάμποσα ακόμη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved