Μυστικός αρραβώνας στην ελληνική showbiz - Όλα έγιναν κάτω υπό άκρα μυστικότητα
Showbiz

Μυστικός αρραβώνας στην ελληνική showbiz - Όλα έγιναν κάτω υπό άκρα μυστικότητα

Αρραβωνιάστηκαν και δεν το ήξερε κανείς όμως η όμορφη παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο λόγος φυσικά για τη Τζούλια Νόβα η οποία είναι full in love και δεν το κρύβει. Ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα της μετά μάλιστα και τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Ένας χωρισμός που δεν ήταν και τόσο φιλικός θα λέγαμε καθώς ο πρώην σύντροφός της την είχε «κάψει» με δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη.

Η ξανθιά καλλονή είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που ασχολείται με τα extreme sports και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών και της Σάσας Σταμάτη αρραβωνιάστηκαν!

Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια χθες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της Μιχάλη Βιτζηλαίο σε ένα αγαπημένο τους μέρος.
Η πρόταση συνοδευόταν με το δαχτυλίδι και εκεινη είπε «yes I do»
Να θυμίσουμε πως η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη επίσης για τον νέο της σύντροφο και την νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή. Κανείς όμως δεν περίμενε πως πολύ σύντομα το ζευγάρι θα αποφάσιζε να ζήσει μαζί όλη του τη ζωή.

Και μπορεί η ίδια μέχρι στιγμής να μην έχει αναφερθεί στον αρραβώνα της όμως πόσταρε αυτή τη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved