Πένθος για Μαρία Λουΐζα Βούρου - Συγκλονίζει το μήνυμά της: «Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά Σάββα»
Showbiz

Πένθος για Μαρία Λουΐζα Βούρου - Συγκλονίζει το μήνυμά της: «Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά Σάββα»

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου. Έφυγε από τη ζωή ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση και το μήνυμά της συγκλονίζει:

«Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα . Από 12 χρονων μεγάλωσα μαζί σου . Στήριξες τη μαμά μου και μένα στα πάντα. Έμαθα πως είναι να έχεις μπαμπά . Δεν έχει σημασία ποιος σε γεννάει αλλά ποιος σε μεγαλώνει. Αυτό .
Αλλά ρε γαμωτο όχι στα 58 σου χρόνια . Όχι .
Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά Σάββα», έγραψε η ίδια ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία από την ημέρα που τη συνόδευσε νύφη στην εκκλησία για το γάμο της.

«Εμένα ουσιαστικά με έχει μεγαλώσει ο άντρας της μαμάς μου, ο Σάββας. Του χρωστάω πάρα πολλά αυτού του ανθρώπου. Οπότε μέχρι η μητέρα μου να παντρευτεί τον άντρα της εγώ είχα ένα κενό μέσα μου. Ήμουν 12 χρονών όταν παντρεύτηκαν. Η μαμά μου δεν το ήξερε ότι θα πήγαινα να κάνω το τεστ. Δεν ξέρω γιατί δεν της το είπα. Ίσως γιατί το θεωρούσα βέβαιο ότι θα είναι θετικό, οπότε γιατί να την ανησυχήσω, γιατί να τη στεναχωρήσω.

Σε κάποιες εκπομπές τότε είχαν βγει και έπαιρναν πάρα πολύ το μέρος του πατέρα μου και όχι της μητέρας μου γιατί πολύ απλά δεν γνώριζαν και κάπως πήγαν να την κατηγορήσουν για πράγματα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στον μπαμπά μου. Θεώρησαν ότι η μητέρα μου ήθελε να ξεγελάσει τον Βούρο. Η μητέρα μου έκανε δυο δουλειές για να μη μου λείψει τίποτα», είχε πει η ίδια πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή Το Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved