Καινούργιου: Με αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι κι ένα ακόμη summer item έκανε την απόλυτη beach εμφάνιση
Showbiz

Καινούργιου: Με αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι κι ένα ακόμη summer item έκανε την απόλυτη beach εμφάνιση

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια όταν κανείς μιλά για το στιλ της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν όμως πρόκειται για εμφάνιση παραλίας με την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει με ολόλευκο αποκαλυπτικό μπικίνι τότε, ναι… αξίζει και μάλιστα με το παραπάνω. Τις διακοπές της συνεχίζει η παρουσιάστρια και φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Είναι ανέμελη, όμορφη, ξεκούραστη και μας χαρίζει μοναδικά καλοκαιρινά στιγμιότυπα, που για εμάς είναι και κάπως χρηστικά καθώς παίρνουμε ιδέες για δικές μας εμφανίσεις στη θάλασσα.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα επέλεξε ένα απίθανο λευκό μπικίνι με ιδιαίτερο κόψιμο στο κάτω μέρος και χρειάστηκε ένα ακόμη καλοκαιρινό item για να κάνει απίθανο το look της.

Συνδύασε το μαγιό της με ένα μακρύ καφτάνι με μοτίβο σε μπλε και μωβ αποχρώσεις ενώ το σύνολο απογείωσε το ψάθινο καπέλο της κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Δες την στη gallery και πάρε ιδέες

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου έληξε τη συνεργασία της με το Open κι έχει βάλει πλώρη για άλλα τηλεοπτικά «λιμάνια».

«Είμαι αρκετά συγκινημένη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Open για τη στήριξή του όλα αυτά τα τρία χρόνια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όλη αυτή η διαδικασία… Είναι αρκετά μέσα μου περίεργο, οπότε δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που έχω να πω. Πολλές φορές συγκινήθηκα με τους συνεργάτες μου αλλά και για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά το οριστικό φινάλε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved