Κατερίνα Ζαρίφη: Έτσι «αποχαιρετά» τη Φιλιώ Πυργάκη: «Η Φιλιώ που με νανούριζε μωρό»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Έτσι «αποχαιρετά» τη Φιλιώ Πυργάκη: «Η Φιλιώ που με νανούριζε μωρό»

Σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η «αρχόντισσα» του Δημοτικού τραγουδιού, Φιλιώ Πυργάκη. Το «αντίο» της Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να την «αποχαιρετήσει» με τον δικό της τρόπο.

«Η Φιλιώ.
Που με νανούριζε μωρό στα πανηγύρια σε κολλημένες καρέκλες.
Που με συντρόφευε κρυφά στην ροκ εποχή μου.
Η Φιλιώ.
Με την φωνή που ορμάει σαν ρεύμα ηλεκτρικό και σε χτυπάει απ την πρώτη ανάσα της.
Φιλιω αγαπημένη καλό ταξιδι…», έγραψε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε μιλήσει δημόσια για την τραγουδίστρια που σηματοδότησε με τη φωνή της το Δημοτικό τραγούδι.

Δες το βίντεο που ανέβασε

https://www.instagram.com/p/CRbB8qPgosq

Η "αρχόντισσα" του δημοτικού τραγουδιού, έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ο οποίος και τη νίκησε.

Η τραγουδίστρια τον περασμένο Μάιο βίωσε και μία πολύ μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Δημήτρης Κωστόπουλος που έδινε και εκείνος τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο πόνος της τραγουδίστριας του δημοτικού τραγουδιού ήταν αβάσταχτος βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας. Τότε η Φιλιώ Πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Άλλωστε η τραγουδίστρια πάλευε την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved