Χρηστίδου: Συγκλονίζει η φωτό από το νοσοκομείο – Κρατάει το χέρι της μαμάς της και συγκινεί
Showbiz

Χρηστίδου: Συγκλονίζει η φωτό από το νοσοκομείο – Κρατάει το χέρι της μαμάς της και συγκινεί

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η μαμά της «παλεύει με το τέρας», όπως η ίδια σημειώνει και η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο είναι συγκλονιστική.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16-07) η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί το Γολγοθά που περνά η οικογένεια της αφού η μητέρα της αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Όπως η ίδια είπε στο βίντεο της από τον περασμένο Νοέμβριο «παλεύουν» στο πλευρό της, πολύ περισσότερο η μαμά της, κυρία Μίνα, να αντιμετωπίσει γενναία το «τέρας» που λέγεται καρκίνος.

Λίγες ώρες μετά η Σίσσυ συγκλονίζει με τη φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, οπού κρατά το χέρι της μαμάς της και μοιράζεται τα συναισθήματά της θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που είναι στο πλευρό της.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…
Η μαμά μου είναι θηρίο.
Πιο θηρίο απο το θηρίο..
Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…💪🏻
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…❤️🙏🏻
*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη..🦄💪🏻», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved