Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα γιορτάζει και έχουν χαρές στο σπίτι! Οι παραμυθένιες φωτό της κόρης της
Showbiz

Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα γιορτάζει και έχουν χαρές στο σπίτι! Οι παραμυθένιες φωτό της κόρης της

Της Αγίας Μαρίνας σήμερα (17-07) και οι ευχές από το πρωί στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου δεν έχουν τελειωμό.

Η μικρή Μαρίνα έχει την ονομαστική της εορτή και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελένη ετοιμάζει γιορτή για την μικρή της κόρη.

Βέβαια φέτος θα είναι κάπως διαφορετικά λόγω της πανδημίας, όπως και πέρσι άλλωστε, ωστόσο όλη η οικογένεια που εδώ και μέρες βρίσκεται στο νησί θα είναι εκεί για να ευχηθεί στη Μαρίνα.

Εξάλλου τόσο η ίδια όσο και ο γιος της, Άγγελος έχουν ποστάρει φωτογραφίες από τις ωραίες τους στιγμές στα Άχλα της Άνδρου, αν και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν μοιραστεί κάποιο στιγμιότυπο με τους followers της από τη σημερινή ημέρα.

Παρ’ όλα αυτά εμείς συγκεντρώσαμε τις όμορφες φωτογραφίες της Μαρίνας Παντζοπούλου και δες πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο μοιάζει στην όμορφη μαμά της.

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα;

Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή της κόρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved