Σάκης Ρουβάς: H πιο ωραία summer φωτό – Με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά πάνω στο σκάφος
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: H πιο ωραία summer φωτό – Με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά πάνω στο σκάφος

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια δεν σταματούν να μοιράζονται όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες με τους followers τους, ωστόσο αυτή που πόσταρε ο τραγουδιστής το απόγευμα του Σαββάτου (17-07) είναι η καλύτερη με διαφορά.

Σάκης, Κάτια και παιδιά ποζάρουν πάνω στο σκάφος με το πιο ωραίο και αληθινό τους χαμόγελο.

«Μια μεγάλη αγκαλιά!💙», σημείωσε ο ίδιος στη λεζάντα με τη φωτογραφία να συγκεντρώσει δεκάδες like και σχόλια από επώνυμους και μη φίλους. Μετά το δύσκολο χειμώνα λόγω της πανδημίας η οικογένεια επιθυμούσε όσο τίποτα αυτές τις στιγμές.

Δες την στη gallery

«Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!», έχει πει ο Σάκης για την οικογένειά του ενώ η Κάτια έχει δηλώσει:

«Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο. Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα αυτά δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved