Μπάρκα: Η αφιλτράριστη φωτό με κόκκινο μπικίνι και το μήνυμα που «καίει» τους απανταχού κομπλεξικούς
Showbiz

Μπάρκα: Η αφιλτράριστη φωτό με κόκκινο μπικίνι και το μήνυμα που «καίει» τους απανταχού κομπλεξικούς

Είναι το πιο ακομπλεξάριστο κορίτσι της Ελληνικής showbiz, είναι η Δανάη Μπάρκα και πολύ χαιρόμαστε που η «φωνή» της γίνεται δύναμη απέναντι σε όσους κρύβονται πίσω από ένα προφίλ στα social media και «κράζουν» δίχως τέλος.

Δεν έχει ακούσει λίγα για τις φωτογραφίες που ανεβάζει όμως η Δανάη έχει έναν τρόπο μαγικό να τους βάζει στη θέση τους.

Έτσι έκανε κι αυτή τη φορά. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17-07) πόσταρε μια ακόμη υπέροχη και φυσική φωτογραφία της φορώντας το καταπληκτικό κόκκινο μπικίνι της και για να προλάβει τις «φαρμακόγλωσσες» έστειλε το ηχηρό της μήνυμα.

«Καλημέρα είπαμε ;; ✨
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα καιιι καλημέρα💌
——
Μακρυά από τοξικούς,μακρυά από κομπλεξικούς,μακρυά από ζηλιάρηδες,μακρυά από απαισιόδοξους 🌻
——
Μόνο φως 🥰», σημείωσε στη λεζάντα.

Δες την στη gallery

Η Δανάη Μπάρκα είναι φανατική υποστηρίκτρια της εξάλειψης του body shaming και ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί τις σκέψεις της και τον αγώνα που κάνει για αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε γράψει στο Instagram της: "Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ έναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα» ,σ ’έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου, σ’ έναν κόσμο γεμάτο φόβους, σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του», σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες»,σ' έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά.. βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου. Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια & μοναδικότητα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved