Καγιά-Κρασσάς: Επέτειος 7 χρόνων... (όχι φαγούρας) γάμου και εκείνη ανέβασε αδημοσίευτες φωτό!
Showbiz

Καγιά-Κρασσάς: Επέτειος 7 χρόνων... (όχι φαγούρας) γάμου και εκείνη ανέβασε αδημοσίευτες φωτό!

Επτά χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς και η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο γι' αυτή την ξεχωριστή μέρα. 

Η Βίκυ Καγιά και ο επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2014 σε μία πριβέ τελετή στο Παρίσι, ακριβώς όπως είχαν ονειρευτεί, μακριά από όλους και όλα.

Το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει για τον εαυτό του και για τους πολύ δικούς του ανθρώπους αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του όμως σήμερα η Βίκυ Καγιά ανέβασε δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους.

Σε αυτές απεικονίζεται το ευτυχισμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, προφανώς λίγο μετά την τελετή του γάμου. Έδειχναν και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και φυσικά πολύ ερωτευμένοι.

Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά για το ζευγάρι, εκτός όμως από την μεγάλη αγάπη και τα δυνατά συναισθήματα που μοιράζονται.

Έχουν μεγαλώσει την οικογένειά τους αποκτώντας την κόρη τους Μπιάνκα και τον γιο τους Κάρολο που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Οι δύο γονείς είναι αχώριστοι και έχουν ως κύριο μέλημά τους την οικογένειά τους και φυσικά τα παιδιά τους που τους δίνουν καθημερινά μεγάλες χαρές.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Βίκυ Καγιά με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Ηλία Κρασσά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved