Μενεγάκη:Οι απίθανες φωτό από τη γιορτή της Μαρίνας –Η αγκαλιά με τον Ματέο και η βόλτα με το σκάφος
Showbiz

Μενεγάκη:Οι απίθανες φωτό από τη γιορτή της Μαρίνας –Η αγκαλιά με τον Ματέο και η βόλτα με το σκάφος

Ένα απίθανο καλοκαίρι περνά η Ελένη Μενεγάκη στο νησί της.

Και μπορεί χθες Σάββατο (17-07) της Αγίας Μαρίνας να μην ανέβασε φωτογραφίες όπως κάνει κάθε χρόνο, την έκπληξη όμως μας έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (18-07).

Η παρουσιάστρια ανέβασε τις πιο ωραίες καλοκαιρινές της φωτογραφίες μέχρι σήμερα.

«Το κορίτσι μας το γιορτάσαμε χτες , ταξιδεύοντας στις όμορφες Κυκλάδες ! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές για την ΜΑΡΙΝΑ μας ! #eleni #cyclades_islands #summer #greece», έγραψε και πόσταρε μια σειρά παραμυθένιων φωτογραφιών.

Την είδαμε με το μαγιό της να ποζάρει πάνω στο σκάφος, αγκαλιά με τον Ματέο της να απολαμβάνει το κρασί της ενώ οι φωτογραφίες της μικρής παρέα με τον μπαμπά της και την ίδια είναι το κάτι άλλο.

Δες την στη gallery

Η Ελένη είναι στην πιο ωραία και δημιουργική φάση της ζωής της, ξεκούραστη και έτοιμη να τα δώσει όλα στη νέα της εκπομπή στο Mega που έρχεται από Οκτώβρη.

Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες εξελίξεις μέχρι και αυτή την ώρα, οι συνεργάτες που θεωρούνται βέβαιοι είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει να μοιράζει τη θεματολογία της εκπομπής της ανάμεσα στο lifestyle και την ενημέρωση και έτσι το δεύτερο κομμάτι το έχει ήδη και αυτό εξασφαλισμένο. Η Ελένη λοιπόν, η οποία έψαχνε άξιους αντικαταστάτες για το κομμάτι που ανήκε στον Τάσο Τεργιάκη στην εκπομπή της "Ελένη" βρήκε τους ιδανικούς συνεργάτες.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μούτσο ο οποίος παρουσίαζε μονόλεπτα δελτία ειδήσεων και ασχολούταν με το διπλωματικό ρεπορτάζ και την Δέσποινα Τσόκου που γνωρίσαμε στο πάνελ της εκπομπής του Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΙ. Η γερμανοτραφής δημοσιογράφος θα παρουσιάζει δικά της ρεπορτάζ και θα έχει ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σύμφωνα με τη Real.

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση με την ίδια εδώ και ενάμιση περίπου μήνα να είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved