Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η πρώτη έξοδος του ζευγαριού μετά τον ερχομό των διδύμων - Για μια ώρα… οριακά
Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η πρώτη έξοδος του ζευγαριού μετά τον ερχομό των διδύμων - Για μια ώρα… οριακά

Βρήκαν λίγο χρόνο –οριακά για μια ώρα- όπως έγραψε και ο Σάκης Τανιμανίδης κι έκαναν την πρώτη τους έξοδο με τη Χριστίνα Μπόμπα σχεδόν ένα μήνα μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

Μετά από έναν μήνα λοιπόν η Χριστίνα και ο Σάκης βρήκαν λίγο χρόνο και βγήκαν οι δυο τους για έναν καφέ.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ευτυχισμένος που τα κατάφερε, έστω και για μια ώρα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό στιγμιότυπο.

Όπως θα δεις κι εσύ η Χριστίνα με casual εμφάνιση, ωραία επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και ένα τεράστιο χαμόγελο απόλαυσε εκτός σπιτιού τον χυμό της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχε πει: «Πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Ενώ ο Σάκης είχε τονίσει: «Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved