Μενεγάκη: Το σορτς που δεν αποχωρίζεται τα καλοκαιρία – Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας
Showbiz

Μενεγάκη: Το σορτς που δεν αποχωρίζεται τα καλοκαιρία – Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας

Είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά items όχι μόνο της Ελένης Μενεγάκη αφού το σορτς είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Απλά η Ελένη έχει ένα μοναδικό τρόπο να το συνδυάζει!

Δεν μιλάμε φυσικά για τα κλασσικά αθλητικά σορτσάκια που επιλέγουμε αυτό την εποχή αλλά για το πάντα στιλάτο και μέσα στη μόδα, τζιν σορτσάκι. Η παρουσιάστρια το καλοκαίρι δεν το αποχωρίζεται ποτέ, είτε φορώντας το στην παραλία με το μαγιό της, είτε για έναν καφέ μέσα στο σπίτι, είτε για μια απογευματινή βόλτα στο νησί.

Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και μπορείς να το συνδυάσεις με ότι μπλουζάκι ή πουκάμισο επιθυμείς. Όπως θα δεις και στη gallery η Ελένη έχει διάφορα τζιν σορτς, άλλα πιο κοντά, άλλα με ρεβέρ και άλλα με σχέδια.

Σχεδόν πάντα όμως τα φορά με άνετα t-shirts ή πουκάμισο είτε στο σπίτι είτε στην παραλία, είτε ακόμη και τις πιο φθινοπωρινές ημέρες με ένα jacket. Η διαφορά είναι πως έχει τον τρόπο να μην το κάνει να φαίνεται ένα κλασσικό βαρετό τζιν σορτς, αφού πάντα επιλέγει στις εμφανίσεις της τα ιδανικά αξεσουάρ.

Είναι σίγουρα ένα ρούχο που δεν αποχωρίζεται ποτέ τα καλοκαίρι, άσε δε που της πάει πολύ αφού διαγράφει τις καλοσχηματισμένες της καμπύλες και μέσα σε αυτό νιώθει άνετη και ωραία!

Δες την στη gallery και πάρε ιδέες πώς να το συνδυάζεις κι εσύ αν έχεις βαρεθεί τα… κλασσικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved