«Έξαλλη» η Ηλιάκη με την κόρη της! «Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ»
Showbiz

«Έξαλλη» η Ηλιάκη με την κόρη της! «Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ»

Δύσκολη μεν αλλά πολύ ευτυχισμένη η νέα καθημερινότητα της Μαρίας Ηλιάκη με το μωρό της.

Ο ερχομός της κόρης της ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία.

Ήταν μεγάλη η επιθυμία της να γίνει μαμά και πλέον η ζωή της είναι ονειρεμένη.

Σίγουρα όμως υπάρχουν και αυτές οι στιγμές τις οποίες θα ακούσεις στο βίντεο να περιγράφει η Μαρία.

Τι έπαθε η νέα μανούλα και έχει γίνει «έξαλλη» με το κορίτσι της αλλά σίγουρα το απολαμβάνει κιόλας;

Η ίδια περιγράφει με τον δικό της τρόπο τι είναι αυτό που παθαίνει το μωρό της, όταν ενώ είναι ήσυχη στη βόλτα που την κάνει περπατώντας μέσα στο σπίτι, σπαράζει στο κλάμα όταν κάθεται στην καρέκλα.

Ο τρόπος που περιγράφει το σκηνικό είναι μοναδικός ενώ όπως μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει είναι από εκείνες τις στιγμές που πραγματικά «τρελαίνεται». Είναι γεγονός πάντως πως αυτού που περιγράφει συμβαίνει συχνά αλλά παραμένει άλυτο!

Δες τα βίντεο

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της μικρής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved