Δανάη Μπάρκα: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τη δολοφονία της 26χρονης στην Φολέγανδρο
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τη δολοφονία της 26χρονης στην Φολέγανδρο

Η Δανάη Μπάρκα συγκλονισμένη από τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για τα εγκλήματα που έχουν απασχολήσει τη χώρα μας τους τελευταίους μήνες.

Η Γαρυφαλλιά πήγε για πρώτη φορά διακοπές μόνη της ως ενήλικη, μαζί με τη σχέση της, και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι της…

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Μόλις διάβασα για το νέο ειδεχθές έγκλημα στη Φολέγανδρο. Δεν χωράνε ποτέ λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως ας κοιτάξουμε σήμερα όλοι ψηλά στον ουρανό, να προσευχηθούμε να ηρεμήσει η ψυχούλα της άτυχης κοπέλας και να βρουν τη δύναμη οι γονείς της και η οικογένειά της να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί.

Ολοένα και περισσότερα τα εγκλήματα, οι φόνοι, οι γυναικοκτονίες, οι βιασμοί και οι κακοποιητικές συμπεριφορές από ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι στο απυρόβλητο και πιστεύουν πως είναι ανώτεροι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Κορίτσια και αγόρια κανείς δεν είναι σημαντικότερος από κανέναν. Είμαστε όλοι ίσιοι… όχι ίδιοι, ίσοι.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να φέρεται με έπαρση και βίαιο τρόπο σε εμάς ή στους γύρω μας. Γεννηθήκαμε για να είμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι, δημιουργικοί, αγαπημένοι με τους γύρω μας και δυνατοί. Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να μας θεωρεί κτήμα του. Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να μας στενοχωρεί, να μας πληγώνει, να ξεσπάει επάνω μας. Μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μην μας αγαπάμε και να μην μας θαυμάζουμε.

Είμαστε σημαντικοί, είμαστε απαραίτητοι, είμαστε σπουδαίοι και να μην αφήνουμε κανέναν που δεν βλέπει τη μαγεία μας να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε μαγικοί. Ας μεγαλώνουμε όλοι τα παιδιά που έχουμε γύρω μας, δείχνοντας τον όμορφο κόσμο μας, εξελίσσοντας την ενσυναίσθηση, τον σεβασμό, την ευαισθησία, την ανθρωπιά. Φτάνει πια η βία, η απανθρωπιά, το μίσος. Αγάπη. Όλα γίνονται όταν υπάρχει αγάπη»!

Δείτε παρακάτω το μακροσκελές κείμενό της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved