Φιλιώ Πυργάκη: Η εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές της «αρχόντισσας» του δημοτικού τραγουδιού
Showbiz

Φιλιώ Πυργάκη: Η εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές της «αρχόντισσας» του δημοτικού τραγουδιού

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ενώ κοιμόταν, η Φιλιώ Πυργάκη «έφυγε» από τη ζωή δύο μήνες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, Δημήτρη Κωστόπουλου.

Η "αρχόντισσα" του δημοτικού τραγουδιού, έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ο οποίος και τη νίκησε.

Άφησε την τελευταία της πνοή στα 82 της χρόνια.

Η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, Φιλιώ Πυργάκη, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, έσφιξε στην αγκαλιά της για τελευταία φορά τη μοναχοκόρη της Γαρυφαλλιά, τον γαμπρό της Αντώνη, καθώς και τα δύο πολυαγαπημένα της εγγόνια, Θοδωρή και Φίλιππο. Εκείνη τη στιγμή κανείς από την οικογένειά της δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο θάνατός της πλησίαζε, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Κι όμως η τραγουδίστρια είχε καταλάβει πως είχε φτάσει το τέλος…

Η συμπεθέρα της Φιλιώς Πυργάκη, Ιωάννα Παπαγεωργίου, ανέφερε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα:

«Η Φιλιώ Πυργάκη τους τελευταίους μήνες δεν ήταν καλά. Όμως, εκείνο που τη γονάτισε ήταν ο θάνατος του συζύγου της Δημήτρη. Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, εκείνη παρακαλούσε κάθε μέρα να πεθάνει. Τον τελευταίο καιρό είχε αποδυναμωθεί εντελώς. Δεν είχε δυνάμεις. Νομίζω, δεν ήθελε να ζήσει άλλο».

Και πρόσθεσε: «Ζήτησε την κόρη της, τον γαμπρό της και τα εγγόνια της. Τους αγκάλιασε έναν έναν. Φίλησε τα χέρια της κόρης της και της είπε: Εγώ παιδί μου θα φύγω. Να είστε δυνατοί, μονιασμένοι και να είστε περήφανοι για μένα. Ύστερα από λίγες ώρες έπεσε σε λήθαργο. Λίγο πριν φύγει, άνοιξε τα ματάκια της, μας κοίταξε και αυτό ήταν…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved