Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Μάθε νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους-Πότε θα φύγουν ταξίδι του μέλιτος
Showbiz

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Μάθε νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους-Πότε θα φύγουν ταξίδι του μέλιτος

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται σε λίγες μέρες στη Σύρο και μάθαμε νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους! 

Το ζευγάρι θα ζήσει την ομορφότερη μέρα της ζωής του στη Σύρο, και μάλιστα ο γάμος του θα γίνει στις 7 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων της όμορφης νύφης.

Οι καλεσμένοι θα είναι ελάχιστοι και το ζευγάρι σχεδιάζει ένα πάρτι για τα αγαπημένα του πρόσωπα που θα γίνει το φθινόπωρο και πάλι στη Σύρο. Όσο για το γαμήλιο ταξίδι, σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time και τη Σπυριδούλα Τριάντου η Δανάη και ο Γιώργος έχουν αποφασίσει να το κάνουν τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό.

Όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη.

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».

Η Δανάη Μιχαλάκη γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1992. γι’ αυτό και παντρεύεται ανήμερα των γενεθλίων της. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο πολιτικός γάμος να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή, όπως εκείνοι επιθυμούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved