Γιώργος Τσαλίκης: H παραλίγο συνάντηση με Γκουντάρα – Κάκκαβα και το αιχμηρό σχόλιό του
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: H παραλίγο συνάντηση με Γκουντάρα – Κάκκαβα και το αιχμηρό σχόλιό του

Παραλίγο να συναντηθεί ο Γιώργος Τσαλίκης με… «γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι», υπονοώντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα!

Ο ίδιος ο τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και μπορεί να μην ονομάτισε το ζευγάρι αλλά υπονόησε ότι η παρολίγον συνάντηση μπορεί να μην ήταν και τόσο… τυχαία.

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής ο οποίος ήταν καλεσμένος πριν λίγες μέρες στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, ήταν "χείμαρρος" και μεταξύ άλλων είχε πει:

«Δεν έχω κάτι με το ΣΚΑΪ, έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του ΣΚΑΙ. Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία. Με κοροϊδέψανε και κοροϊδέψανε τον κόσμο. Μου έδειξαν ένα mail που στην ουσία έλυναν το συμβόλαιό μου, μου άνοιξε η μύτη και με έτρεξαν στον καρδιολόγο».

«Δεν μπορούσα να μιλήσω. Κλείνω ραντεβού με την Μαραγκουδάκη και δεν πήρα απάντηση. Λες μ@λ@κίες, της λέω. Τους έδωσα μία εβδομάδα για να μου δώσουν άλλο πρότζεκτ». Και αποκάλυψε πως το κανάλι του έστειλε εξώδικο και του ζητάει χρηματική αποζημίωση.

«Εγώ δεν θα μίλαγα καθόλου. Χτύπησε το τηλέφωνό μου από πολλούς παρουσιαστές και μου είπαν για απίστευτες συμπεριφορές, για καναλάρχες που διαλύουν ζωές. Αν το κάνουν αυτό σε μένα, τι θα κάνουν στο νεαρό απόφοιτο δημοσιογραφικής σχολής; Αυτό που ρώτησα και τους παρουσιαστές ήταν γιατί δεν μιλάτε; Μου είπαν πως 4-5 πόρτες είναι τα μαγαζιά, δεν μπορείς να κλείσεις πόρτες».

«Θέλουμε να τα βάλουμε με οποιοδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπεια μας, τον επαγγελματισμό μας και την ψυχή μας. Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους».

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα θα είναι τελικά οι παρουσιαστές του Big Brother...

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved