Τόλης Βοσκόπουλος: Ραγίζει καρδιές ο Κατσαρός στο gossip-tv: «Το έμαθα ξαφνικά. Μεγαλώσαμε μαζί...»
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Ραγίζει καρδιές ο Κατσαρός στο gossip-tv: «Το έμαθα ξαφνικά. Μεγαλώσαμε μαζί...»

Στο πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Ελλάδα στο άκουσμα της είδησης ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή.

Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο άνθρωπος που αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο στη μουσική αλλά και τον κινηματογράφο.

Συντετριμμένος από την απώλεια του, ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη σχέση του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, που μετρά δεκαετίες από τότε που οι δυο τους ήταν φαντάροι αλλά και για την συνεργασία τους.

«Το έμαθα ξαφνικά. Ήξερα τελευταία ότι δεν είναι καλά, ότι ήταν βαριά. Έφυγε ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του Ελληνικού τραγουδιού, ηθοποιός, ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης. Ήξερε να ερμηνεύει τα τραγούδια και στο στίχο και στη μουσική. Θα τον θυμόμαστε πάντα γιατί έχει αφήσει τεράστιο έργο στη δισκογραφία αλλά και στον κινηματογράφο», είπε.

Ο Γιώργος Κατσαρός μιλώντας στο gossip-tv.gr για την προσωπική τους σχέση, αποκαλύπτει πως ήταν ένα «παρεάκι» εκείνος, ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Ανδρέας Μπάρκουλης, από τότε που υπηρέτησαν μαζί στην Αεροπορία.

«Σαν άνθρωπος ο Τόλης… μαζί μπορώ να πως μεγαλώσαμε. Υπηρετήσαμε μαζί στην Αεροπορία. Ήμασταν τρεις φίλοι. Ο Μπάρκουλης, ο Βοσκόπουλος κι εγώ. Μαζί διασκεδάσαμε, γλεντήσαμε, ταξιδέψαμε… έχω πολλές αναμνήσεις και υπέροχες, πολύ καλές», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved