Συγκλονίζει ο Στέλιος Διονυσίου στο gossip-tv: «Στο πρόσωπο που Βοσκόπουλου έβλεπα τον πατέρα μου»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Στέλιος Διονυσίου στο gossip-tv: «Στο πρόσωπο που Βοσκόπουλου έβλεπα τον πατέρα μου»

Στενοί ήταν οι δεσμοί ανάμεσα στην οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου και του Στράτου Διονυσίου.

Οι γιοι του έχουν να θυμούνται πολλά από τη σχέση που τους συνέδεε και τα πρώτα λόγια του Στέλιου Διονυσίου για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, αποκλειστικά στο gossip-tv.gr είναι ανατριχιαστικά!

Συγκλονισμένος από την απώλεια καλείται να θυμηθεί όλα εκείνα που στο πρόσωπο του Τόλη Βοσκόπουλου θύμιζαν τον δικό του μπαμπά, τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου.

«Το έμαθα κι εγώ τώρα, είναι δύσκολο, υπήρχαν οικογενειακή δεσμοί», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: «Έφυγε ο τελευταίος μεγάλος άρχοντας του Ελληνικού τραγουδιού. Τον αγαπούσαμε όλοι, τα τελευταία χρόνια που εμφανιζόταν στο Baraoda, εγώ ήμουν αρκετά συχνά εκεί γιατί… στο πρόσωπό του έβλεπα τον πατέρα μου. Ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι, έκαναν πολύ παρέα. Είχαμε τραγουδήσει και μαζί, στο Ribas μια χρονιά», είπε και συνέχισε:

«Ο πρώτος άνθρωπος που με σήκωσε στη σκηνή να τραγουδήσω, όταν ήμουν πελάτης ακόμη ως πιτσιρικάς και λέγαμε μαζί το «Αποκοιμήθηκα». Είμαι συγκλονισμένος. Θα τον θυμόμαστε πάντα γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται ποτέ», είπε μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του.

Πριν μερικούς μήνες, σε αφιέρωμα που έκανε το Mega στον Στράτο Διονυσίου, εμφανίστηκε ένα ανέκδοτο ντοκουμέντο που αποκάλυπτε τη σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Στράτο Διονυσίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved