Χατζηνάσιος στο gossip-tv:«Ο Τόλης δεν περίμενε να του διδάξω το κομμάτι,το έκανε δικό του αυτόματα»
Showbiz

Χατζηνάσιος στο gossip-tv:«Ο Τόλης δεν περίμενε να του διδάξω το κομμάτι,το έκανε δικό του αυτόματα»

O Tόλης Βοσκόπουλος και ο Γιώργος Χατζηνάσιος συνεργάστηκαν σε δυο μοναδικές δημιουργίες που έχουν αφήσει ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι.

Ο μουσικοσυνθέτης σοκαρισμένος από την είδηση καθώς μέχρι και την στιγμή που μιλήσαμε μαζί του δεν είχε μάθει πώς ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, άνοιξε την καρδιά του στο gossip-tv.gr και με συγκινητικά λόγια περιέγραψε την συνεργασία τους, πώς ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος.

«Ο Τόλης υπήρξε αξιαγάπητος από τους συνάδελφους και τους μουσικούς και τους συνθέτες και τους στιχουργούς. Μόνο καλές κουβέντες έχουμε να πούμε για τον Τόλη, ο οποίος ήταν και απλόχερος άνθρωπος, δεν λογάριαζε τα χρήματα που έβγαζε προκειμένου να ευχαριστήσει τους δικούς του ή κάποιους φίλους», είπε και αναφέρθηκε στην συνεργασία τους.

«Με τον Τόλη κάναμε δυο κομμάτια, γιατί ήμασταν σε διαφορετικές εταιρείες, το ένα ήταν το «Στοιχηματίζω μια ζωή, στοιχηματίζω» και το άλλο το «Δίλλημα» σε μικρό δισκάκι. Είχα ενθουσιαστεί πολύ τότε με την συνεργασία μας. Ο Τόλης δεν περίμενε από εμένα να του διδάξω το κομμάτι, το έκανε δικό του αυτόματα. Αυτούς τους ελιγμούς που έκανε η φωνή του προκειμένου να τραγουδήσει το κομμάτι, ήταν για έναν συνθέτη ένας ορίζοντας άγνωστος και το κομμάτι το ωραιοποιούσε σε ένα βαθμό πραγματικά μεταφυσικό για τον συνθέτη. Αυτοί που συνεργάστηκαν το ξέρουν, ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει τι εννοώ. Θα έπρεπε να ακούσει πώς το λέω εγώ και πώς μετά το μετουσιώνει ο Τόλης», είπε και με βαθιά συγκίνηση συνέχισε:

«Είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο και το μαθαίνω από εσάς. Κάποια στιγμή θα το μάθαινα… Χαίρομαι όμως που μου δώσατε την ευκαιρία να «ευχαριστήσω» τον αγαπημένο Τόλη Βοσκόπουλο, αυτή την στιγμή», τόνισε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved