Τόλης Βοσκόπουλος: Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Το «αντίο» των επωνύμων
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Το «αντίο» των επωνύμων

O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή σήμερα, 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών.

Ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών νοσηλευόταν από τις 10 Μαΐου στο 251 Γενικό́ Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στις 12 Ιουλίου εισήχθη στην εντατική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε από ανακοπής καρδιάς.

Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου σίγησε και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Αγαπημένε μου κύριε! Λατρεμένε του κόσμου! Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου! Χαρούλα». έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

H Άννα Βίσση έγραψε: "Αντίο Αστέρι …"!

H Μελίνα Ασλανίδου σχολίασε: "Πριν χαθεί το όνειρο μας και ξανά βραδιάζουμε άσε με να σ αγαπάω κ όπου φτάσουμε …καλό ταξίδι πριγκιπα … σ ευχαριστούμε για όλα .. ήσουν υπέροχος άνθρωπος …" και δημοσίευσε το ακόλουθο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CRgdYyNAlIe

"Ο "Πρίγκηπας" του ελληνικού τραγουδιού σίγησε. Γιατί "οι άντρες δεν μιλούν πολύ…" και γιατί "αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά" κι εσύ σαν κι εμάς τους ανέμους γυρεύεις χαμένα φιλιά! Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου! Είναι, επίσης, χρέος μου και ανάγκη μου να σε ερμηνεύω για πάντα… ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΟΛΗ! 🙏" τόνισε ο Πάνος Κιάμος!

Η Γλυκερία έγραψε στο instagram της: «Αγαπημένε μου Τόλη! Ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πραγματικός Κύριος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης! Καλό σου ταξίδι».

Ο Γιώργος Λύρας ανέφερε: «Ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο σε βραχώδη περιοχή και στη συνέχεια έσπρωξε τη φαρμακοποιό στη θάλασσα».

Ο Λευτέρης Πανταζής έγραψε: «Καλό παράδεισο ΑΡΧΟΝΤΑ!!! ΤΟΛΗ!!»

H Ραλλία Χρηστίδου τον αποχαιρέτησε: «Όταν η αυθεντικότητα συναντά τη γενναιοδωρία ψυχής και την καθαρή καρδιά τότε γεννιούνται άνθρωποι σαν τον Τολη Βοσκόπουλο. Συγκινούσε με τον τρόπο που τραγουδούσε, με τα τραγούδια που έγραψε, με τον τρόπο που αγάπησε. Καλό ταξίδι ανεπανάληπτε Τόλη. Από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ότι και να γράψω ,θα είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο σας. Θα σας θυμάμαι πάντα. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να σας γνωρίσω ,να βρεθώ μαζί σας στην σκηνή και να ζήσω από κοντά την γενναιοδωρία της ψυχής σας ,την μοναδικότητα σας ,την αγάπη σας για το τραγούδι και τον κόσμο, που τόσα χρόνια σας λατρεύει. Σας ευχαριστούμε για όλα. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. ΚΥΡΙΕ Βοσκόπουλε, Τόλη μας, Άρχοντα, καλό ταξίδι. Ανεπανάληπτος!».

Ο Χρήστος Δάντης έγραψε: «Καληνύχτα λεοντόκαρδε. Πάντα μεγαλόψυχος, γενναιόδωρος. Θα σε θυμόμαστε όλοι με αγάπη κι ευγνωμοσύνη».

"Αντίο “Ανεπανάληπτε”..🖤" έγραψε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Καλό σου ταξίδι Πρίγκιπα!! Τα λόγια είναι περιττά…και λίγα. Μόνο αγάπη για εσένα και ευγνωμοσύνη για την τύχη που είχα να βρεθώ έστω και για λίγο στην ίδια σκηνή μαζί σου. Ξεκουράσου…Κι εμείς όσο θα είμαστε εδώ και θα μπορούμε, θα σε έχουμε πάντα κοντά μας κάθε φορά που θα κοιτάμε και θα τραγουδάμε για το φεγγάρι πάνωθε!» σχολίασε ο Λάμπης Λιβιεράτος!

Η showbiz αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο. Δείτε τα συγκινητικά μηνύματα των επωνύμων παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved