Βοσκόπουλος: Συγκλονίζει ο Βέρτης:«Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιο του»-Τι έλεγε ο Τόλης για εκείνον
Showbiz

Βοσκόπουλος: Συγκλονίζει ο Βέρτης:«Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιο του»-Τι έλεγε ο Τόλης για εκείνον

Με θλίψη και βαθιά συγκίνηση ο Νίκος Βέρτης «αποχαιρετά» τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται τις δικές του στιγμές μαζί του και συγκινεί με τα λόγια του.

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιο του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...

Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.
Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...», έγραψε ο ίδιος.

«Για τον Νίκο Βέρτη έχω να πω μόνο καλά πράγματα. Γιατί; Γιατί δεν έχει τίποτα να τον κατηγορήσω. Είναι ένα σπουδαίο παιδί, ένας θαυμάσιος καλλιτέχνης και το πιο σπουδαίο είναι ότι είναι άνθρωπος και σπουδαίος φίλος. Τον Νίκο Βέρτη τον λέω ο κύριος Ευτυχώς. Εννοώ ότι τον τελευταίο καιρό το τραγούδι δεν πάει καλά, ο κόσμος τραγουδάει τα ξένα τραγούδια. Ευτυχώς κάποιοι συνεχίζουν το ελληνικό τραγούδι για να μην χαθεί. Και ο Νίκος είναι ένας από αυτούς... Έχει αυτό το άστρο στο κεφάλι του και θα το πω με συγχωρείτε, ο Νίκος μου θυμίζει εμένα», είχε αναφέρει ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Νίκο Βέρτη.

«Είναι τελειομανής, είναι άνθρωπος που ασχολείται πολύ με τη δουλειά του, την αγαπάει πολύ, μέχρι τις καρέκλες ή τα τασάκια, τότε που καπνίζαμε, ασχολείται. Αυτά τα έκανα και εγώ, γιατί υπολογίζαμε πολύ τον κόσμο που θα έρθει να μας δει», είχε συμπληρώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved