Άγγελος Λάτσιος: Το απίθανο σχόλιό του στη φωτό της Ελένης αγκαλιά με τον Ματέο και την Μαρίνα
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Το απίθανο σχόλιό του στη φωτό της Ελένης αγκαλιά με τον Ματέο και την Μαρίνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος Λάτσιος σχολιάζει δημόσια φωτογραφία της μαμάς του, Ελένης.

Και αυτή τη φορά είχε κάθε λόγο να το κάνει αφού οι φωτογραφίες που πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη από τη γιορτή της μικρής Μαρίνας, ήταν το κάτι άλλο.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως η ημέρα ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στις Κυκλάδες με την οικογένεια να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές.

«Το κορίτσι μας το γιορτάσαμε χτες , ταξιδεύοντας στις όμορφες Κυκλάδες ! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές για την ΜΑΡΙΝΑ μας ! #eleni #cyclades_islands #summer #greece», έγραψε και πόσταρε μια σειρά παραμυθένιων φωτογραφιών. Φυσικά ο γιος της, Άγγελος ενθουσιάστηκε με το που τις είδε και άφησε ένα υπέροχο σχόλιο.

«Είστε φανταστικοί», έγραψε και το εννοούσε αφού πράγματι οι φωτογραφίες, ιδίως αυτή που η Ελένη είναι στην αγκαλιά του Ματέο με την μικρή Μαρίνα είναι απερίγραπτα όμορφη.

Δες το σχόλιο του αλλά και τις φωτογραφίες στη gallery

Άγγελος και Μαρίνα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση αφού ο μεγάλος της οικογένειας είναι εκείνος που θα φροντίσει να είναι πάντα χαρούμενες οι μακρότερες αδερφές του. Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μιλούσε συχνά για τα παιδιά της, με την ίδια μάλιστα να έχει αποκαλύψει ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό που έχει η Μαρίνα με τον Άγγελο.

Η Μαρίνα και ο Άγγελος Λάτσιος είναι αριστερόχειρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved