Έκπληξη! Η Αλεξανδράκη παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram – H πρώτη φωτό με το μονόπετρο
Showbiz

Έκπληξη! Η Αλεξανδράκη παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram – H πρώτη φωτό με το μονόπετρο

Τέρμα η εργένικη ζωή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη! Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram.

Η όμορφη Δήμητρα που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model έχει πλέον βρει το «λιμάνι» της και μάλιστα είναι έτοιμη για το μεγάλο και το πιο επίσημο βήμα της ζωής της, αυτό του γάμου.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποστάροντας την φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk 💍», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτό στη gallery

Ήταν αρχές Μαΐου όταν η ίδια δημοσίευσε το πρώτο τρυφερό βίντεο με τον σύντροφό της, δίχως όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

Όλο αυτό το διάστημα και μετά τον τελευταίο της χωρισμό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απέφευγε να μιλά για την προσωπική της ζωή, μέχρι που είδαμε τις αποκαλύψεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μάλιστα πριν καιρό είχε αναγκαστεί να διαψεύσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα … Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved