Βοσκόπουλος: Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που τα δάκρυα φεύγουν…»
Showbiz

Βοσκόπουλος: Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που τα δάκρυα φεύγουν…»

Συντετριμμένη η Πέγκυ Ζήνα με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η τραγουδίστρια η οποία έχει ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου θέλησε να τον «αποχαιρετήσει» και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ένα μήνυμα που συγκινεί.


«Καθόλου γλυκά δεν πόνεσε το μαχαίρι στην είδηση πως δεν θα σε ξαναδούμε… είναι από κεινες τις στιγμές που τα δάκρυα φεύγουν και δεν προλαβαίνεις να τα κρατήσεις στιγμή που θέλησες να ταξιδέψεις στη γειτονιά των αγγέλων. Άγγελος ήσουν κι εδω. Πάντα δοτικός, γενναιόδωρος, καλόψυχος, παρόν στα δύσκολα για τους συναδέλφους σου… Υπέροχος, ευγενής, γοητευτικός άνθρωπος, ο πιο φωτεινός καλλιτέχνης στην Ελλάδα… γιατί μόνο ότι λάμπει από μέσα είναι χρυσός… Θα σ αγαπαω και θα σε θαυμάζω πάντα Τόλη μου…🥲 Ήσουν ο ορισμός του Άρχοντα. Καλό σου ταξίδι στο φως αιώνιε πρίγκιπα της σκηνης🙏🙏💫💫💫❤️», έγραψε η ίδια ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Λίγο νωρίτερα ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας, είχε ανεβάσει κι εκείνος μια φωτογραφία από το καμαρίνι του, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και ένας υπέροχος Άνθρωπος. Να πας εκεί ψηλά Τόλη μας να βρεις τον Μήτσο, τον Στράτο , την Ζωή την Βίκυ και όλους τους άλλους τους μεγάλους και να τραγουδάτε στους αγγέλους. Εμείς από εδώ πάντα θα σιγοτραγουδάμε τα τραγούδια σου και θα σε αγαπαμε😥».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved