Αποκλειστικό: Γαρμπή - Σχοινάς: Η συγκλονιστική ερμηνεία και η αφιέρωση στον Τόλη Βοσκόπουλο
Showbiz

Αποκλειστικό: Γαρμπή - Σχοινάς: Η συγκλονιστική ερμηνεία και η αφιέρωση στον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στην χθεσινή (19-07) συναυλία τους στο Κατράκειο θέατρο τραγούδησαν επιτυχίες του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου και ανατρίχιασαν το κοινό με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19-07) έγινε γνωστό πως ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών «προδομένος» από την καρδιά του και σκόρπισε θλίψη στους οικείους του, στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και σε όλους τους θαυμαστές του.

Ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών νοσηλευόταν από τις 10 Μαΐου στο 251 Γενικό́ Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στις 12 Ιουλίου εισήχθη στην εντατική και πέθανε από ανακοπής καρδιάς.

Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου σίγησε και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος «αποχαιρέτησε» ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον «άρχοντα» του Ελληνικού τραγουδιού.

H Καίτη Γαρμπή πριν την συναυλία της έγραψε για τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή στο instagram της: «Μας έσπασες την καρδιά. Καλό ταξίδι πρίγκιπα», το ίδιο και ο Διονύσης Σχοινάς δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου και εκφράζοντας και εκείνος τη λύπη του.

Η Καίτη και ο Διονύσης φανερά συγκινημένοι και φορτισμένοι από τη δυσάρεστη είδηση δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο ενώ ανατριχιαστική ήταν η στιγμή που ερμήνευσαν μαζί την επιτυχία του «Έλεγες».

Η Καίτη Γαρμπή συγκλονισμένη είπε: «Αυτή η βραδιά θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν δεν είχε φύγει από κοντά μας σήμερα αυτός ο σπουδαίος συνάδελφος» και τραγούδησε το «Πριν Χαθεί Το Όνειρό Μας».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Καίτη Γαρμπή και ο Τόλης Βοσκόπουλος συνεργάστηκαν επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2003-2004 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ κυκλοφόρησαν μαζί και ένα ντουέτο, με τίτλο «Εμείς», που έχει γράψει η Άντζελα Γκερέκου.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ήρθαν «Ξανά Μαζί» στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας και έδωσαν μία μοναδική συναυλία.

Μετά το τέλος των περιορισμών λόγω της πανδημίας, μας έκλεισαν ένα ανεπανάληπτο ραντεβού γεμάτο μουσική και με ασφάλεια και μας συγκίνησαν όταν τραγούδησαν τις επιτυχίες του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου!

Δείτε την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά να ερμηνεύουν Τόλη Βοσκόπουλου στα παρακάτω αποκλειστικά βίντεο του gossip-tv.gr!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved