Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Οι φήμες οργιάζουν για επανασύνδεση και ιδού η πρώτη φώτο
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Οι φήμες οργιάζουν για επανασύνδεση και ιδού η πρώτη φώτο

Μαζί δεν κάνουν και… χώρια δεν μπορούν. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον τράπερ Δημήτρη Γιαννούλη, γνωστό σε όλους μας ως Snik! Το gossip-tv έχει μάθει όλες τις πληροφορίες της συνάντησής τους. 

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγο διάστημα η είδηση του χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, οι οποίοι λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια σχέσης, τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πορεύτηκαν μαζί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια με την Ηλιάνα σε κάθε διακριτική αναφορά της προς εκείνον να λάμπει από χαρά ενώ εκείνος ήταν ακόμη πιο κλειστός στις δηλώσεις του για εκείνη προσπαθώντας να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Τα σύννεφα όμως έκαναν την εμφανίσή τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Λίγο μετά το Πάσχα η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της της σπίτι.

Ενώ διέγραψαν και τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media και έπεσαν και τα πρώτα unfollow στο instagram...

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν μιας και οι φήμες οργιάζουν ότι είναι ξανά μαζί!

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί, με την επανασύνδεση να «προδίδεται» μέσα από το Instagram.

Αυτό το διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην Μύκονο με την αδερφή και την ανιψιά της και στο νησί είναι και ο Snik!

Και μπορεί ο φακός να μην τους τσάκωσε μαζί, όμως προδόθηκαν οι ίδιοι αφού μία φωτογραφία από ένα δείπνο και ένα δαχτυλίδι που φορούσε η Ηλιάνα, φάνηκε σε ένα instastory του Snik και φυσικά τα στιγμιότυπα δημοσίευσε ο γνωστός λογαριασμός, Soula Glamorous!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv η μυστική συνάντησή τους έγινε στο εστιατόριο του Νασρέτ γύρω στις 10:30 το βράδυ για να γιορτάσουν την ονομαστική εορτή της Ηλιάνας. Αφού ήπιαν το κοκτέιλ τους επέλεξαν από το μενού την μπριζόλα με φύλλο από χρυσό 24κ με πατάτες, αξίας 1.700 ευρώ… Και φυσικά ένα γλυκό για το τέλος.

Δείτε την φωτογραφία που φουντώνει κι άλλο τις φήμες για επανασύνδεση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved