Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η σπάνια φώτο από τις διακοπές του και το επικό σχόλιο!
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η σπάνια φώτο από τις διακοπές του και το επικό σχόλιο!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου απολαμβάνει τις πρώτες ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών του και δημοσίευσε φωτογραφία του από το πρώτο του μπάνιο!

Ο παρουσιαστής μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, περνά ξέγνοιαστες στιγμές και δεν διστάζει να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram πως περνά!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε μία φωτογραφία που είναι μέσα στη θάλασσα και σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ: «5 μήνες ακριβώς πριν τα γενέθλια μου… και για δώρο… το πρώτο μου μπάνιο. Χρόνια μου πολλά!!!!»!

Σπάνια δημοσιεύει ο παραουσιαστής φωτογραφία του από τις διακοπές του και μας εξέπληξε ευχάριστα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε χαρακτηριστικά στο φινάλε της εκπομπής του: «Θέλω να το πω αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με το Survivor και το MasterChef απέναντι. Ξέρουμε ότι αυτά είναι εμπορικά και σας αρέσουν κι είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι με μία εκπομπή συνεντεύξεων απέναντι από τα μεγαθήρια. Όμως τα καταφέραμε, αντέξαμε και πολλές φορές έμειναν πολλοί έκπληκτοι με τα αποτελέσματα της τηλεθέασης».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης μπορεί να ξεκουράζεται αυτή την περίοδο όμως η επιτυ­χημένη εκπομπή του «The 2night show» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 και θα αναλάβει να παρουσιάσει και το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Δείτε και εσείς παρακάτω την σπάνια φώτο του Γρηγόρη από τις διακοπές του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved