Τζένη Καζάκου: Πιο όμορφη από ποτέ- Με νυφικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Πιο όμορφη από ποτέ- Με νυφικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων

Η Τζένη Καζάκου πιο όμορφη από ποτέ φορώντας νυφικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». 

Η Τζένη Καρέζη, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, κάνει τα πρώτα της βήματα στην μικρή οθόνη.

Η νεαρή ηθοποιός θα παίξει στην τηλεοπτική σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, όπου θα προβληθεί το χειμώνα από το Mega.

Τα γυρίσματα της κωμικής σειράς έχουν ξεκινήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου και υπόσχεται πολλές στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Εθνική Ελλάδος της τηλεοπτικής κωμωδίας θα απολαύσουμε τους : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

Η Τζένη Καζάκου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφία της από τα γυρίσματα. Ντυμένη νύφη ποζάρει δίπλα στους τηλεοπτικούς της γονείς τους οποίους υποδύονται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία θα ερμηνεύσει το ρόλο της Πένης Νταλαούρα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος θα είναι ο Λυκούργος Νταλαούρας.

H Τζένη Καζάκου υποδύεται την Λίζα Νταλαούρα, η οποία μεγάλωσε σε μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίαςκαι θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας. Αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο για τις σπουδές της και εκεί ερωτεύεται τον Αλφρεντ. Οι γονείς της και όλο της το σόι πιστεύουν ότι ο Αλφρεντ είναι λόρδος από το Λονδίνο, αλλά εκείνος έχει καταγωγή από την Αλβανία και αυτό είναι πρόβλημα για την οικογένεια Νταλαούρα. Οταν το ζευγάρι γυρίζει στην Ελλάδα, η μητέρα της μαθαίνει την αλήθεια και από εκεί ξεκινάνε όλα.

Δείτε τη φωτογραφία της στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved