Συγκίνηση στο μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Λύγισε η Έφη Πίκουλα (Vid & Pics)
Showbiz

Συγκίνηση στο μνημόσυνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Λύγισε η Έφη Πίκουλα (Vid & Pics)

Τελέστηκε σήμερα, 20 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή και «βύθισε» την Ελλάδα στη θλίψη.

Συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατό της και παράλληλα 87 χρόνια από την γέννηση της μιας και γεννήθηκε σαν σήμερα και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α’ νεκροταφείο για το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν της.

Κάθε χρόνο γίνονται δύο μνημόσυνα και την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Στο μνημόσυνο θα είναι ο αδελφός της και από φίλους της αρκετοί άνθρωποι που κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα φαινόμενο για την Ελλάδα και θα μείνει ανεξίτηλη η μνήμη της για πάρα πολλά χρόνια αφού θα έχουμε φύγει κι εμείς. Δυστυχώς ο αδελφός της ο Τάκης δεν θα είναι φέτος εκεί, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.Ο γιος της ο Γιάννης κάθε χρόνο κάνει χωριστά μνημόσυνο, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γίνονται δύο μνημόσυνα. Εγώ έχω καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές. Είναι κάτι ενδοοικογενειακό που δεν μπορώ να το συζητήσω».

Η Έφη Πίκουλα η οποία ήταν στο μνημόσυνο μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #not και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η ηθοποιός τόνισε: «η Αλίκη δεν ξεχνιέται. Φέτος είχα μεγάλη απώλεια (έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της και αδερφός της Αλίκης, Τάκης)…»

Συγκινημένος ήταν φυσικά και ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αντώνης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο της αξέχαστης και σπουδαίας, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved