Βαγγέλης Δουκουτσέλης: «Με ενδιαφέρει ο κάθε ρόλος να μη μοιάζει με τον προηγούμενο»
Showbiz

Βαγγέλης Δουκουτσέλης: «Με ενδιαφέρει ο κάθε ρόλος να μη μοιάζει με τον προηγούμενο»

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, το «Οθωνάκι» που αγαπήσαμε μέσα από το «Καφέ της Χαράς», αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά των Ρώμα και Χατζησοφιά και αν η τηλεόραση είναι πρόκληση.

Τι γεύση σας άφησε ο ρόλος σας στο «Καφέ της Χαράς»;

«Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή τη θρυλική σειρά. Ολοι οι ρόλοι ήταν καλογραμμένοι και χάρηκα ιδιαίτερα τις σκηνές που είχα με τους περισσότερους ήρωες του "Καφέ της Χαράς". Οι σεναριογράφοι Χάρης Ρώμας και Αννα Χατζησοφιά "πήγανε" τον ρόλο του Οθωνα ακόμα παραπέρα με την εμφάνιση και της κόρης του Φατσέα. Και έτσι είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω τον Τζικακόλια πώς λειτουργεί και σαν ερωτευμένοι και σαν πληγωμένος και υπό πίεση».

Η τηλεόραση είναι μια πρόκληση που θέλετε να συνεχίσετε;

«Η τηλεόραση έχει μια γοητεία διαφορετική από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Στο παρελθόν έχω συμμετάσχει σε μικρούς ρόλους αλλά με το "Καφέ της Χαράς" είχα τη δυνατότητα να την ανακαλύψω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να κάνω ενδιαφέροντες ρόλους, είτε αυτοί είναι στην τηλεόραση είτε στο θέατρο είτε στο σινεμά».

Απ' ό,τι έχει γραφτεί, θα συμμετέχετε στη νέα σειρά των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, «Το πεφταστέρι». Για τι ρόλο πρόκειται;

«Ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατησοφιά μου μιλήσανε για έναν ρόλο που σκέφτονται για την καινούρια σειρά που ετοιμάζουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι σκέφτηκαν έναν ρόλο που διαφέρει πάρα πολύ από τον Οθωνα Τζικακόλια. Δεν έχω διαβάσει κάτι προς το παρόν αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικό».

Το γεγονός πως θα συνεργαστείτε πάλι μαζί τους, σας γεννά μια ηρεμία καθώς γνωρίζουμε πλέον όλοι με πόση αγάπη κάνουν αυτή τη δουλειά ενώ φροντίζουν και την κάθε λεπτομέρεια.

«Σαφώς και είναι πολύ ευχάριστο να συνεργάζεσαι με ταλαντούχους ανθρώπους που πρώτα έχεις θαυμάσει τη δουλειά τους και έπειτα τον χαρακτήρα τους και την ποιότητα τους».

Η σειρά λέγεται πως θα έχει ως αντικείμενο τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Να υποθέσουμε πως το σενάριο θα αφορά στις ζωές εκείνων των ηθοποιών;

«Δεν γνωρίζω πραγματικά το παραμικρό. Φαντάζομαι ότι οι σεναριογράφοι έχουν εμπνευστεί από τις ζωές αληθινών προσώπων εκείνης της εποχής και θα δημιουργήσουν νέους χαρακτήρες».

Αν ήταν στο χέρι σας, τι είδους ρόλος θα θέλατε να σας δοθεί;

«Με ενδιαφέρει ο κάθε ρόλος να μη μοιάζει με τον προηγούμενο και να έχει κάτι να πει», είπε στο ΤV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved