Μουτίδου: Κάνει twerking και στέλνει το μήνυμά της σε όλα τα κορίτσια που ντρέπονται να χορέψουν
Showbiz

Μουτίδου: Κάνει twerking και στέλνει το μήνυμά της σε όλα τα κορίτσια που ντρέπονται να χορέψουν

Μοναδική για ακόμα μία φορά η Σοφία Μουτίδου!

Το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φορά ένα κολάν και ένα αθλητικό μπουστάκι και χορεύει με την ψυχή της. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ενθαρρύνει όλες εκείνες που ντρέπονται να χορέψουν και να διασκεδάσουν, κάνοντας την αρχή.

Η Σοφία Μουτίδου έστειλε ένα ακόμα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες γράφοντας στο Instagram της: «Προς όλα τα κορίτσια που για οποιοδήποτε λόγο ντρέπονται να χορέψουν» και χάρισε στους followers της έναν απολαυστικό χορό κάνοντας το περιβόητο twerking.

Η ίδια η Σοφία Μουτίδου, η οποία είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα και πολλές φορές αυτοσαρκάζεται, να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τις «μάχες» της με τα κιλά.

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου ο δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι.

Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά... Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved