Αγγελική: Πρωταγωνίστρια ποζάρει φορώντας το μπικίνι της και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της
Showbiz

Αγγελική: Πρωταγωνίστρια ποζάρει φορώντας το μπικίνι της και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική που προβλήθηκε στον Alpha με επιτυχία περιμένει το πρώτο της παιδί και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι και μας έδειξε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Μετά τη Νάντια Μπουλέ που έγινε πριν λίγες μέρες μανούλα ακόμα μία ηθοποιός από τη σειρά, Αγγελική αναμένεται σύντομα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Η ίδια είχε αποκαλύψει το ευχάριστο γεγονός στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Η ηθοποιός τότε είχε ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου ❤», κρατώντας την όμορφη και ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου, την τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής. Ο γάμος της πανέμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία πρόπερσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού! Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του!

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό και με φουσκωμένη την κοιλίτσα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved