Συγκλονίζει η Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές πριν κάνει τον γιο της και η ψυχική ασθένεια της μητέρας της!
Showbiz

Συγκλονίζει η Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές πριν κάνει τον γιο της και η ψυχική ασθένεια της μητέρας της!

Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της γενιάς της και χαίρει της εκτίμησης και των συναδέλφων της. 

Σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, η τραγουδίστρια μίλησε για την ευτυχία που βιώνει ούσα μητέρα. «Το σπουδαιότερο εμβόλιο είναι ο γιος μου.

Γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί του», είπε η γνωστή ερμηνεύτρια, Πέννυ Μπαλτατζή, μιλώντας για τον γιο της αλλά και τη δυσκολία που αντιμετώπισε για την απόκτηση ενός παιδιού, αφού το κατάφερε μετά από τέσσερις αποβολές.

Η ίδια στέλνει συχνά μηνύματα σε όλες τις γυναίκες για να μην τα παρατούν όταν θέλουν να γίνουν μητέρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε:

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μιας και η μητέρα της ήταν ψυχικά ασθενής. «Με έκανε αυτό που είμαι σήμερα», εξομολογείται η Πέννυ Μπαλτατζή, μιλώντας για την ασθένεια που αντιμετώπιζε η μητέρα της και την επίδρασή της στη ζωή της, ενώ περιέγραψε το πώς μεγάλωσε κοντά της και το πώς κατάφερε να ασχοληθεί τελικά με τη μουσική αν και η μητέρα της ήταν, αρχικά, αρνητική.

Ο ρόλος του πατέρα και της γιαγιάς της σε αυτό.

Εκείνο που λίγοι γνωρίζουν για την τραγουδίστρια είναι ότι η Πέννυ Μπαλτατζή είναι λάτρης της αναρρίχησης και απολαμβάνει συχνά το αγαπημένο της άθλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved