Μπέτυ Λιβανού: Αυτό δεν το γνωρίζαμε- Η γνωριμία με τον πατέρα της έγινε όταν ήταν 12 ετών
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: Αυτό δεν το γνωρίζαμε- Η γνωριμία με τον πατέρα της έγινε όταν ήταν 12 ετών

Η Μπέτυ Λιβανού μοίραζεται άγνωστες πτυχές της ζωής της. Μιλάει για την απήχηση που είχε στον κόσμο αλλά και για τον πατέρα της που τον γνώρισε πρώτη φορά όταν ήταν 12 ετών.

Σεμνή και χαμηλών τόνων η Μπέτυ Λιβανού αναφέρεται, σε πρόσφατη συνέντευξή της, για τα τόσα χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιότητα αλλά και για την απήχηση που έχει στον κόσμο.

Η ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala: «Ειλικρινά, πιστεύω ότι μόνο ο χρόνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Κάτι που δεν αξίζει, δεν αντέχει. Άντε να γίνει κάποιος φαινόμενο για ένα, δύο, τρία χρόνια. Στα πέντε θα καεί. Κι αυτό ισχύει σε όλες τις υποθέσεις της ζωής. Εγώ το κάνω αυτό 50 χρόνια και άντεξα, οπότε ίσως εκείνοι που έβλεπαν κάτι σε μένα και με έσπρωχναν προς αυτό μάλλον είχαν δίκιο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κάνει αναφορά και στα παιδικά της χρόνια. Μάλιστα η Μπέτυ Λιβανού μιλάει για τη συνάντηση με τον πατέρα της, όταν εκείνη ήταν στην εφηβεία. Τον είδε όπως λέει πρώτη φορά τον πατέρα της όταν ήταν 12 ετών. Αυτό για άλλους θα μπορούσε ίσως να είναι πολύ επώδυνο. Για εκείνη όχι.

«Όταν περνάς την εφηβεία, τακτοποιείς κάποια πράγματα μέσα σου. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικός από τη μητέρα μου, η οποία από ένστικτο έκανε το καλύτερο για μένα. Με άφησε ελεύθερη, κι αυτό με έκανε πιο συγκροτημένη, γιατί από νωρίς ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου και έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις για τη ζωή μου. Ωρίμασα πολύ γρήγορα. Ο πατέρας μου ήταν, όπως συνειδητοποίησα αργότερα, ένας άνθρωπος πολύ συντηρητικός που δεν θα μου έδινε αυτή την ελευθερία. Αν ζούσαμε μαζί, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Και αυτό το συνειδητοποίησα μεγαλώνοντας. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μικρά παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 19 και εκείνος 21, και κατά κάποιον τρόπο επειδή εκείνη έμεινε έγκυος σε μένα αναγκάστηκαν να παντρευτούν. Δεν είχε μέλλον αυτή η σχέση. Έτσι, χώρισαν. Ο πατέρας μου έφυγε στην Ελβετία και εγώ έμεινα με τη μητέρα μου και ζούσαμε σ' ένα σπίτι στην Αγίου Μελετίου δίπλα στο σχολείο μου». »

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved