Γιώργος Χρυσοστόμου: Άλλος άνθρωπος - Πιο αδύνατος από ποτέ (Photos)
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: Άλλος άνθρωπος - Πιο αδύνατος από ποτέ (Photos)

O Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος πρωταγωνίστησε με επιτυχία στη σειρά Αγγελική στον Alpha, είναι πιο αδύνατος από ποτέ! Άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός!

Αδύνατος και φανερά γυμνασμένος είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου στις τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Κατάφερε να χάσει είκοσι κιλά και συνεχίζει να ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής!

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του Alpha με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Οδηγός καλής ζωής, πως τα έχασε αλλάζοντας τον τρόπο ζωής του.

O ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Εγώ μέχρι τα 18 μου είχα μία ισορροπημένη διατροφή, ζούσα σε μία οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία! Aυτό έκανε αποτοξίνωση κάτι που είναι της μόδας τώρα… Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια . Στο στρατό πήρα πολλά κιλά κατευθείαν και από τα 21 που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα»!

Και είχε τονίσει ότι ελάττωσε το φαγητό, έκοψε τα ψωμιά και όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες που είχε.

Και ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου, είπα «δεν θα ξαναπιώ» και δεν ξαναήπια… και αυτό σιγά σιγά άρχισε να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι να μην τρώω μετά από ξενύχτι»!

Και πρόσθεσε: «Ή θα άλλαζα ζωή και θα έκοβα το φαγητό και το αλκοόλ ή θα το έκανε γιατρός… Έκανα συνέχεια εξετάσεις και είχα χοληστερίνη παντού και πάντα (γέλια). Το στομάχι μου, έπαθα παλινδρόμηση τρεις φορές, πήγα να φύγω στον ύπνο μου και εκεί φοβήθηκα… Δεν ήταν ωραίο να φύγω από μία μακαρονάδα»!

Άλλαξε συνήθειες, τρόπο ζωής και είναι πια άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός!

Δείτε και εσείς τις τελευταίες φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram του και θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved