Παπαρίζου-Τάμτα: Η δυνατή φιλία, η συνεργασία και τα τρυφερά λόγια τους
Showbiz

Παπαρίζου-Τάμτα: Η δυνατή φιλία, η συνεργασία και τα τρυφερά λόγια τους

Παπαρίζου-Τάμτα:Δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, ανατρεπτικά ντουέτο και ξεχωριστές ερμηνείες.

Η καλλιτεχνική τους συνάντηση αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό προσφέροντας ένα εκρηκτικό σόου από dance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια απ' όλη τη δισκογραφία τους με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.

Πλαισιωμένες από εξαίρετους μουσικούς και χορευτές, η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε εννέα εμφανίσεις, τις οποίες ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη.

Για τη συνεργασία τους η Τάμτα είπε στο περιοδικό Gala: «Με την Έλενα έχουμε χρόνια φιλίας και εκτίμησης. Πολλές φορές είχαμε συζητήσει για την πρόθεση μας να συνεργαστούμε, αλλά δεν είχε προκύψει η συγκυρία που θα το επέτρεπε. Η σπίθα γι' αυτή τη συνεργασία ήταν η guest εμφάνιση μου στο "The Voice" κι έτσι μετά από χρόνια, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, προχωρήσαμε στη συνεργασία που συζητάμε εδώ και πολύ καιρό», αναφέρει η ίδια, ενώ η Έλενα συμπληρώνει: «Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πολύ καιρό μη σου πω πολλά χρόνια. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να βρεθώ επί σκηνής με την Τάμτα, γιατί πέρα από καλλιτέχνιδα τη θαυμάζω και ως άνθρωπο. Έτσι έγινε και η αρχή πριν από τέσσερα χρόνια με το ντουέτο μας "Τώρα ή ποτέ" στα Mad Video Music awards και από τότε η επιθυμία μας έγινε πιο έντονη. Φέτος βρεθήκαμε στο "Τhe voice" όπου είχα τη χαρά να με βοηθήσει στις πρόβες των παιδιών και στις επιλογές των τραγουδιών, αλλά και να βρεθούμε μαζί στη σκηνή σε ένα ντουέτο. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και αποφασίσαμε αυτή, τη σεζόν να βγούμε παρέα περιοδεία».

Η Έλενα Παπαρίζου είπε για την Τάμτα: «Είναι ένας άνθρωπος δοτικός, χαρούμενος, θα μπορούσα να πω συνεσταλμένος, που όμως στη σκηνή γίνεται θηρίο και τα δίνει όλα. Τη λατρεύω την Τάμτα και πάνω απ' όλα τη θαυμάζω για όλα αυτά που έχει καταφέρει στη ζωή της. Είναι σπουδαία καλλιτέχνις! Επίσης, είναι ένας-απίστευτα ψύχραιμος και ήρεμης άνθρωπος». Όσο για την άποψη της Τάμτας για την καλλιτεχνική συνοδοιπόρο, της αυτό το καλοκαίρι: «Η Έλενα είναι αυθόρμητη και έξω καρδιά. Ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει και αυστηρή και έχει μια νοοτροπία εξωτερικού που εμένα μου αρέσει πόλο. Είναι ένας ζεστός άνθρωπος που θα που σηκώσει πάντα το τηλέφωνο ό,τι ώρα κι αν είναι».

Πόσο εύκολο είναι να συνεργαστούν δυο γυναίκες; «Η ισχύς εν τη ενώσει. Σε αυτό το σημείο να πω ότι πιστεύω πως η γυναικεία αλληλεγγύη είναι πολύ πιο δυνατή από τον γυναικείο ανταγωνισμό», διευκρινίζει η Τάμτα, με την Έλενα να συμπληρώνει: «Για εμένα όλο αυτό είναι ένας μύθος. Δεν είναι οι γυναίκες ανταγωνιστικές, αντίθετα καταλαβαίνουμε καλύτερα η μία την άλλη και αυτό τελικά μόνο βοηθητικό μπορεί να είναι. Σε όλες τις συνεργασίες, αν υπάρχει κέφι και όρεξη, τότε έρχεται και η αρμονία, καλλιτεχνική και προσωπική».

Ο τίτλος της συνεργασίας τους μαρτυρά· και τη διάθεση τους: «"Ολοι Ενα". Μπορεί να μην μπορούμε να είμαστε κοντά αγγίζοντας ο ένας τον άλλον, ωστόσο η μουσική ενώνει τον κόσμο κι εμείς θέλουμε να γίνουμε όλοι ένα και πάλι και να απολαύσουμε το φετινό μας καλοκαίρι. Θα δείτε κάτι πολύ ρορ, πολύ φρέσκο, με πολύ χρώμα και πάνω απ' όλα καλή διάθεση. Έχω ανακαλύψει επίσης έναν καινούριο χορό φέτος που λέγεται "επιτόπιο", είναι αυτό που χορεύουμε καθισμένοι στις καρέκλες», λέει σκασμένη στα γέλια η Έλενα Παπαρίζου. Στα γέλια την ακολουθεί και η Τάμτα, που προσθέτει: «Θέλουμε να ενώσουμε φέτος όλοι μαζί τις φωνές μας, να διασκεδάσουμε τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και να αφήσουμε τη μαγεία της μουσικής να μας ταξιδέψει όπως μόνο αυτή μπορεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved