Παπαρίζου-Τάμτα: Μιλούν για τους άνδρες της ζωής τους
Showbiz

Παπαρίζου-Τάμτα: Μιλούν για τους άνδρες της ζωής τους

Παπαρίζου-Τάμτα: Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που θα φέρει τα πάνω- κάτω! 

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα εκτός από εξαιρετικές ερμηνεύτριες έχουν και αρκετά κοινά στο χαρακτήρα τους.

Η αντιμετώπησή της ζωής και της καριέρας τους είναι αρκετές φορές στο ίδιο μήκος κύμματος.

Οι δυο τους τραγουδίστριες, έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησαν για το πώς έζησαν την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τους άντρες της ζωής τους.

Τι ήταν αυτό που δίδαξε την Τάμτα η πρόσφατη καραντίνα: «Πολλά πράγματα.Το κυριότερο" ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Από τον Μάρτιο του 2020 ζούμε μια συνθήκη πρωτόγνωρη. Ξαφνικά άλλαξαν όλα! Ο τρόπος που ψωνίζουμε, που κυκλοφορούμε, που διασκεδάζουμε και, το πιο σημαντικό για εμένα, που συναντιόμαστε. Μου έλειψαν τόσο πολύ οι φίλοι μου. Εκατσα και σκέφτηκα πολύ και πολλά, κυρίως στην πρώτη καραντίνα. Είχα όλο τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτώ. Μαζί με τα αρνητικά, η καραντίνα είχε και θετικά. Γίναμε πιο δημιουργικοί είχαμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και επανεξετάσαμε τις προτεραιότητες και τι τελικά αξίζει».

Με τη σειρά της η Ελενα περιγράφει τη δική της εμπειρία: «Εμαθα να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους γύρω μου και να φροντίζω τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όλοι μας κατά κάποιον τρόπο συνειδητοποιήσαμε πολλά πράγματα για εμάς. Και πήραμε αποφάσεις ζωής, πάντα προς το καλύτερο»

Και ο σύντροφος; Πόσο υποστηρικτικός είναι στα όνειρα τους; Μου απαντά πρώτη η Ελενα «Απόλυτα, όπως κι εγώ στα δικά του. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου και φροντίζουμε, να μην την μπλέκουμε στην προσωπική μας ζωή. Για τον Ανδρέα είμαι η Ελενα και την Ελενα είναι ο Ανδρέας. Την Παπαρίζου και τον Καψάλη τους αφήνουμε στις δουλειά τους». Η Τάμτα, που είναι παράλληλα και μια χαρούμενη μαμά, λέει: «Είναι πολύ υποστηρικτικός και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Η Αννυ είναι πια ένα μεγάλο παιδί. Είναι έξυπνη, πολυπράγμων και αυτόνομη και είμαι περήφανη γι' αυτήν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved