Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και έχει παρενέργειες! Τι αποκάλυψε;
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και έχει παρενέργειες! Τι αποκάλυψε;

Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία πλέον απέχει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να ξεκουραστεί, έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου αλλά λίγες ώρες αργότερα άρχισαν οι παρενέργειες. 

Τίποτα ανησυχητικό φυσικά, όμως δεν παύει να έχει πυρετό εν μέσω καύσωνα. Κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον οποιονδήποτε.

Η όμορφη παρουσιάστρια νωρίς σήμερα το πρωί ανέβασε φωτογραφία της την ώρα που εμβολιαζόταν αλλά πού να φανταστεί ότι λίγες αργότερα θα... ψηνόταν στον πυρετό.

Μάλιστα κρίνοντας από το βίντεο που ανέβασε με το τραγούδι της Κωνσταντίνας που λέει σε κάποιο στίχο του "Μετράω τον πυρετό μου, παίρνει ο υδράργυρος φωτιά... 38 και 8, 39,9..." μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου περνάει δύσκολα.

Δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτα άλλο από το να κάνει υπομονή για τα επόμενα δύο 24ωρα όπως συνιστούν όλοι οι επιστήμονες οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποιες είναι οι παρενέργειες.

Η παρουσιάστρια πάντως, όπως είχε ενημερώσει μέσα από την εκπομπή της, είχε υποβληθεί σε εμβόλιο της Moderna και στον πρώτο εμβολιασμό δεν είχε παρουσιάσει τόσο έντονα συμπτώματα όπως είναι ο πυρετός.

Πάντως, η Κατερίνα Καινούργιου η οποία την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στη Μύκονο και απόλαυσε τις πρώτες μέρες των διακοπών της, έδειχνε να χαλαρώνει και να ηρεμεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε αποκαλύπτοντας τα συμπτώματα που έχει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved