Νάντια Μπουλέ: Έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό! Στο σπίτι με το μωρό!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό! Στο σπίτι με το μωρό!

Η Νάντια Μπουλέ εδώ και λίγες ημέρες έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά μετά τον ερχομό της κόρης της η οποία χρωμάτισε τη ζωή της με χρώμα... ροζ!

Και είναι τόσο ευτυχισμένη που από την πρώτη κιόλας ανάρτησή της μετά τη γέννηση του μωρού της ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία την οποία συνόδευε ουσιαστικά με ένα πολύ τρυφερό τραγούδι που σίγουρα αφιέρωνε στην κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα υπέροχα ροζ μπαλόνια από το μαιευτήριο, έγραψε χαρακτηριστικά:

"Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]”.

Τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Νάντιας Μπουλέ και του συντρόφου της Γιώργου Ισαάκ αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια στις 6 Μαρτίου ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

"Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ❤️
#pregrancy #pregnant #pregnantbelly #pregnancyannouncement #momtobe", είχε γράψει κάτω από την φωτογραφία της ανακοίνωσης με την ίδια να ευχαριστεί από καρδιάς για τα δεκάδες μηνύματα αγάπης και ευχών που είχε δεχτεί.

Πλέον η καθημερινότητα με ένα μωρό που έχει πολλές απαιτήσεις και ιδιαίτερη φροντίδα έχει αλλάξει τόσο για την ίδια τη νέα μαμά όσο και για τον τρισευτυχισμένο μπαμπά ο οποίος έκανε και εκείνος μία πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved