Μαρία Ηλιάκη: Ενάμιση μήνα μετά τον τοκετό, έκανε την πρώτη δόση εμβολίου!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Ενάμιση μήνα μετά τον τοκετό, έκανε την πρώτη δόση εμβολίου!

Στο... κλαμπ των εμβολιασμένων, τουλάχιστον σε πρώτη φάση μπήκε από σήμερα η Μαρία Ηλιάκη η οποία μάλιστα ανακοίνωσε τα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 31 Μαΐου και ενώ καθημερινά βλέπει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά μιας και πλέον είναι μανούλα, σήμερα υποβλήθηκε στην πρώτη δόση του εμβολίου και μάλιστα έδειχνε αρκετά χαρούμενη.

Ούσα σύντροφος γιατρού, του γνωστού γυναικολόγου Στέλιου Μανουσάκη με τον οποίο ζει μόνιμα στην Ελβετία μιας και εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά, μάλλον δεν είχε και άλλη επιλογή από το να... ταχθεί με την επιστήμη και να κάνει το εμβόλιο.

Κατά τα άλλα, η Μαρία Ηλιάκη η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους την... ψυχολογική της κατάσταση μετά τις τόσο μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Φυσικά με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ.

Αυτό έκανε και χθες (19/7) όταν περιέγραψε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τι είναι αυτό που παθαίνει το μωρό της, όταν ενώ είναι ήσυχη στη βόλτα που την κάνει περπατώντας μέσα στο σπίτι, σπαράζει στο κλάμα όταν κάθεται στην καρέκλα.

Ο τρόπος που περιέγραψε το σκηνικό ήταν μοναδικός και σίγουρα έκανε πολλούς followers της να... κλάψουν από τα γέλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved